Κατηγορίες
Παιδικοί Σταθμοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΠΕΤΡΟΣ ΤΕΡΤΙΡΟΠΟΥΛΟΣ, Διεύθυνση  
Περιγραφή Επιχείρησης
Στη Δροσιά Θέρμης στην ανατολική Θεσσαλονίκη, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4000 τ.μ., στεγάζεται ο πιο σύγχρονος νηπιακός παιδικός σταθμός «JUNIOR ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ» των Κων Τερτιρόπουλου και Σπανού. Σε μια εκπληκτική τοποθεσία, οι μικροί μας φίλοι απολαμβάνουν τη μάθηση σε συνδυασμό με τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, σε άνετες αίθουσες των 50 τ.μ. έκαστη, καθώς και στην τεράστια αυλή μας στην οποία βρίσκονται και τα γήπεδα άθλησης. Εφαρμόζοντας πρωτοποριακά εκπαιδευτικά προγράμματα στα παιδιά, συνδυάζουμε τη μάθηση με τη δημιουργία και τη γνώση με το παιχνίδι. Λειτουργούμε με βάση τις προδιαγραφές του νέου κανονισμού του Υπουργείου Πρόνοιας και διαθέτουμε παιδιατρική κάλυψη. Παρέχουμε δωρεάν πρωινό αλλά και εκπαιδευτικές επισκέψεις και εκδρομές. Επικοινωνήστε μαζί μας και εμπιστευθείτε τα παιδιά σας στον παιδικό σταθμό «JUNIOR ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ». Εμείς θα σταθούμε αρωγοί και συνεχιστές στο έργο σας, δηλαδή στη σωστή και ολοκληρωμένη ανατροφή που δέχονται από το σπίτι.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Με άρτια καταρτισμένους και έμπειρους παιδαγωγούς αλλά και με πρωτοποριακά εκπαιδευτικά προγράμματα και δραστηριότητες, ο παιδικός σταθμός «JUNIOR ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ» στη Δροσιά Θέρμης στη Θεσσαλονίκη, προετοιμάζει πολυσχιδείς, ικανές, δημιουργικές και κοινωνικές λιλιπούτειες προσωπικότητες για ένα απαιτητικό μέλλον.
Παρέχουμε:
Άρτια καταρτισμένο προσωπικό
Ασφαλή μεταφορά με ιδιόκτητο στόλο σχολικών λεωφορείων.
Άνετες αίθουσες 50 τ.μ., στο ίδιο ύψος με την αυλή
Δωρεάν πρωινό
Παιδιατρική κάλυψη
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
Τεράστια αυλή
Γήπεδα άθλησης
Προγράμματα & δραστηριότητες:
Εκμάθηση αγγλικών
Εκμάθηση Ηλεκτρονικών υπολογιστών
Μουσικοκινητική αγωγή
Εκπαιδευτικές επισκέψεις
Ασκήσεις προ - γραφής και προ - ανάγνωσης
Ολιγομελή τμήματα
Εκδηλώσεις εντός του παιδικού σταθμού

Στοιχεία Αναζήτησης: Νηπιαγωγειο, Βρεφονηπιακος Σταθμος, Ιδιωτικο Νηπιαγωγειο, Ιδιωτικος Παιδικος Σταθμος, Προνηπιο Τμημα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλο τον νομό Θεσσαλονίκης.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 07:00 έως 16:15.
 
Μοιράσου το: