Κατηγορίες
Γραφίστες - Γραφικές Τέχνες, Ψηφιακές Εκτυπώσεις - Offset, Τυπογραφεία, Βιβλιοδετεία, Κάρτες & Αφίσες
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΟΛΓΑ ΓΙΩΤΑΚΟΥ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Θέλοντας να σας κάνουμε μια μικρή παρουσίαση της εταιρίας μας θα σας αναφέρουμε ότι η επιχείρηση ξεκίνησε τα πρώτα της ατομικά βήματα το 1976 στην εκτύπωση βιβλίων. Με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε και ανανέωσε τα μηχανήματά της. Σήμερα βρίσκεται με την μορφή γραφικές τέχνες Γιωτάκου Ε.Ε. και στεγάζεται σε χώρο 1.200 τ.μ. έχοντας την δυνατότητα αποθήκευσης πρώτης και επεξεργασμένης ύλης. Σαν τεχνολογικό εξοπλισμό διαθέτουμε:
1 τετράχρωμη Rolland 72x104 704 έτος 2002
1 τετράχρωμη αμφίπλευρη Rolland 72x104 704 έτος 2004
1 δίχρωμη αμφίπλευρη Rolland Record 70x102
1 μηχάνημα CTP της Fugifilm
1 διπλωτική
1 φωτομεταφορείο καθώς και δευτερεύον εξοπλισμό.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Με την πάροδο του χρόνου η εμπειρία, η καλή συνεργασία, η καλή ποιότητα δουλειάς και οι διαφορετικές ανάγκες των πελατών, μας επιτρέπουν να έχουμε διευρύνει τον κύκλο τόσο των εργασιών – βιβλία, έντυπα, φυλλάδια, κατάλογοι, αφίσες, ημερολόγια - όσο και τον κύκλο των πελατών.
Η εταιρία μας από το 1976 μέχρι και σήμερα συνεργάζεται με εκδότες όπως Εκδόσεις Πασχαλίδης ΑΕ, Εκδόσεις Κ Παπαδόπουλος ΑΕ ,καθώς και με νεότερες συνεργασίες όπως Ελληνοεκδοτική ΑΕΕΕ, Βήτα ιατρικές εκδόσεις, Σύγχρονοι Ορίζοντες, Κολλάρου εκδόσεις Εστία και διάφορους άλλους επαγγελματίες.
Η δική μας δουλειά, αυτή της δημιουργίας και της υλοποίησης μιας ιδέας, ενός έργου ζωής, μας δίνει πνοή για να συνεχίζουμε, για να δημιουργούμε.

Στοιχεία Αναζήτησης: Εκτυπωση Ημερολογιων, Εκτυπωση Βιβλιων, Εκτυπωση Καταλογων, Εκτυπωση Φυλλαδιων, Ειδικες Εκτυπωσεις, Εκτυπωση Folder Φολντερ, Εκτυπωση Flyer Flyers Εντυπων Προσκλησεων, Διαφημιστικα Εντυπα Διαφημιστικα Φυλλαδια, Καταλογοι Εστιατοριων Cafe, Μπλοκ Τιμολογια Περιοδικων Περιοδικα, Επαγγελματικων Καταλογων, Φακελων Επιστολοχαρτα, Διπτυχα Τριπτυχα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 07:00 έως 19:00
 
Μοιράσου το: