Κατηγορίες
Υγραεριοκίνηση (Εγκατάσταση - Service), Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων, Συνεργεία Αυτοκινήτων
Περιγραφή Επιχείρησης

Η Autogas Autronic Hellas έχει 2 καταστήματα:

  • 1o κατάστημα στον ΑΛΙΜΟ, Δεληγιάννη 2 (τηλ. 210 9916566)
  • 2ο κατάστημα στην ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, Αλεξιουπόλεως 9 (τηλ. 210 9920118)

Η Autronic Hellas δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής, εμπορίας, κατασκευής και εγκατάστασης ολοκληρωμένων συστημάτων υγραερίου, και είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ιταλικής παραγωγού συστημάτων αερίου ψεκασμού Autronic S.R.L. Η Autronic S.R.L κατασκευάζει συστήματα υγραεριοκίνησης από το 1998 και έχει καθιερωθεί στο χώρο της υγραεριοκίνησης για την ποιότητα και την εγγύηση που προσφέρει. Γνωρίστε τη μητέρα εταιρεία Autronic S.R.L.
Η Autogas Hellas γεννήθηκε το 2002 με το σκοπό να χορηγήσει με καύσιμο gpl και μεθάνιο τα αυτοκίνητα.
Ο επαγγελματισμός, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσίες πελατών τοποθέτησαν την υγραεριοκίνηση Autrononic στις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής συστημάτων υγραεριοκίνησης. Οι εγκαταστάσεις της μητέρας εταιρείας Autronic S.R.L. βρίσκονται στο Carpi (MO), Italy , διαχωρίζονται σε διοικητικά γραφεία, τεχνικά γραφεία, κέντρο εκπαίδευσης, εργαστήρια έρευνας και ανάπτυξης , αποθήκη πωλήσεων και τα μηχανουργεία . Η εταιρεία Autronic S.R.L εδραιώνει την θέση της στο τομέα των μετατροπών ως κατασκευαστής συστημάτων gpl και μεθανίου, χάρη στο σύστημα της αλληλουχικής έγχυσης με την επωνυμία EVO.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Εγκατάσταση Υγραεριοκίνησης από την Autronic Hellas
    Τοποθέτηση Υγραεριοκίνησης σε αυτοκίνητα Άμεσου Ψεκασμού - Direct Injection ΚΙΤ MELANDRI FORCE - Άμεσου Ψεκασμού - DIRECT INJECTION MELANDRI FORCE - DIRECT INJECTION O εγκέφαλος τρέχει στα 32bit. Τοποθετούμε μπεκ τύπου rail για TSI – TFSI – FSI που αντέχουν μέχρι 100.00χλμ και δεν έχουν περιορισμό στην ιπποδύναμη του αυτοκινήτου 3 έτη εγγύηση ή 100.000 χλμ - Αναλαμβάνουμε και το αρχικό ΚΤΕΟ για υγραεριοκίνητο
  • SERVICE ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ
    Φροντίζουμε το αυτοκίνητό σας όποιο κιτ υγραεριοκίνησης και αν διαθέτει! Η υγραεριοκίνηση του αυτοκινήτου σας συντηρείται πάντοτε από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας. Συντηρούμε όλα τα συστήματα, ανεξάρτητα εάν το τοποθετήσαμε εμείς ή όχι. Κάθε σύστημα υγραεριοκίνησης πρέπει να ελέγχεται κάθε 10.000 με 15.000 χλμ ή 1 χρόνο.


15€ - Απλό Service, κάθε 10.000 -15.000 χλμ
Το απλό service του αυτοκινήτου που κινείται με υγραέριο περιλαμβάνει:
Διεξοδικό έλεγχο
Αντικατάσταση φίλτρου αέρα
Έλεγχος εγκεφάλου και συστήματο

35€ - Full Service, κάθε 25.000 - 30.000 χλμ
Το full service του αυτοκινήτου που κινείται με υγραέριο περιλαμβάνει:
Διεξοδικό έλεγχο
Αντικατάσταση φίλτρου αέρα
Αντικατάσταση φίλτρου πνεύμονα
Έλεγχος εγκεφάλου και συστήματος
Καθαρισμός Injector
Συμπλήρωση υγρών αυτοκινήτου
Τοποθέτηση spay teflon


Στοιχεία Αναζήτησης: Auto Gas Itali, Omvl Ag, Bartolini, Ιταλικο Κιτ, Tomasetto, Lovato, Brc Gas Service, Landi Renzo, Zavoli Ultragas, Rail Tartarini, Hana, Ati Care, Stag Nigs, Zanardi, Emer Aeb
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: