Κατηγορίες
Στρώματα, Καθαρισμός Στρωμάτων
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ιδανικότερη συλλογή ορθοπαιδικών και ανατομικών στρωμάτων που έχει ετοιμάσει για σας η εταιρεία MORFEAS STROM είναι τώρα στη διάθεσή σας. Προϊόντα ύπνου, Στρώματα, Υπνοσύνολα, Μαξιλάρια, Ορθοπαιδικά τελάρα. Η εταιρεία Morfeas Strom με έδρα τα Πετράλωνα ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2004. Η εικοσιτριών χρόνων εμπειρία του ιδρυτή της, στο χώρο της στρωματοποιίας από υπεύθυνες θέσεις σε μεγάλες εταιρείες του χώρου, σύντομα την κατέστησε σημαντική ανερχόμενη δύναμη. Με παραγωγή 20.000 στρωμάτων το χρόνο και πανελλαδική εμβέλεια, η Morfeas Strom βρέθηκε στις 10 πρώτες θέσεις στο χώρο της στρωματοποιίας. Η πλούσια υλικοτεχνική υποδομή της, τα άριστα μηχανήματα, τα φυτικά οικολογικά υλικά και η πλούσια γκάμα προϊόντων έχουν ως αποτέλεσμα την αποδοχή και στήριξη της εταιρείας από εκατοντάδες εμπόρους της λιανικής. Δώδεκα τύποι στρωμάτων παράγονται από το εργοστάσιο της Morfeas Strom και η πολύχρονη εμπειρία των στελεχών της καλύπτει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Καθαρό βαμβάκι, γιούτα, κοκοφοίνικας, visco elastic, aloe verra, μαλλί είναι τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των στρωμάτων της Morfeas Strom. Υλικά 100% οικολογικά και φυτικά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Επίσης, οι πλέον προηγμένες τεχνολογίες εφαρμόζονται στη δομή του στρώματος, όπως τα ελατήρια pocket spring και bonelle, που χαρίζουν ελαστικότητα για ακόμα πιο ξεκούραστο ύπνο.
Είναι δε η μοναδική εταιρεία που από την ίδρυσή της καθιέρωσε το φερμουάρ στα στρώματά της.
Από τις λίγες εταιρείες, στο χώρο της στρωματοποιίας, με κάθετη γραμμή παραγωγής που δίνουν τη δυνατότητα στον πελάτη για την κατασκευή στρώματος σε οποιαδήποτε διάσταση θέλει στους 12 τύπους στρωμάτων που διαθέτει.
Η Morfeas Strom έχει στα Κάτω Πετράλωνα το εργοστάσιό της καθώς επίσης και τον εκθεσιακό της χώρο για χονδρική και λιανική πώληση.
Στρώματα
Μαξιλάρια
Ορθοπαιδικά τελάρα
Υπνοσύνολα.

Στοιχεία Αναζήτησης: Χειροποιητο Στρωμα, Βιοτεχνια Στρωματων, Ορθοπαιδικα Τελαρα, Υπνοσυνολα, Ανατομικα Πλαισια, Υποστρωμα, Ορθοπεδικα Στρωματα, Ανατομικα Στρωματα, Ανωστρωμα, Μορφεας Morfeas
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
 
Μοιράσου το: