Κατηγορίες
Πυροσβεστήρες - Πυροσβεστικά Είδη
Περιγραφή Επιχείρησης
Η βιομηχανία πυροσβεστικού εξοπλισμού FORMULA ΑΕ ιδρύθηκε το 1970 με κύρια ασχολία την παραγωγή πυροσβεστήρων. Στη συνέχεια προχώρησε στην παραγωγή πυροσβεστικών φωλεών και στην εισαγωγή πυροσβεστικού εξοπλισμού από άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Κοινότητας και της Ασίας.
Το εργοστάσιο έχει καλυμμένη επιφάνεια 2000 m2 και διαθέτει άδεια λειτουργίας του Υπουργείου Βιομηχανίας.
Από το 1996, έχει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης της ποιότητας κατά ISO 9000 και τα προϊόντα της εταιρείας είναι πιστοποιημένα την ΕΒΕΤΑΜ ΑΕ., κατά CE σύμφωνα με της απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 97/23 PED.
Βασικό άξονα της πολιτικής της εταιρείας αποτελεί η λήψη κάθε πρόσφορου μέτρου που στοχεύει στη συνεχή βελτίωση των δυνατοτήτων του προσωπικού της και στην αποτελεσματικότερη αξιοποίησή του.
Σήμερα η βιομηχανία πυροσβεστικού εξοπλισμού Formula ΑΕ, με τη μεγάλη γκάμα προϊόντων και το πλέον εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο επαγγελματικής και τεχνικής κατάρτισης και για την μακρόχρονη εμπειρία, είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε ανάγκη που σχετίζεται με τον πυροσβεστικό εξοπλισμό.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Φορητοί Πυροσβεστήρες
Τροχήλατοι Πυροσβεστήρες
Πυροσβεστήρες Οροφής
Πυροσβεστήρες Τοπικής Εφαρμογής
Πυροσβεστικές Φωλιές
Πυροσβεστικός Σταθμός Εργαλείων
Εξαρτήματα Πυροσβεστήρων

Στοιχεία Αναζήτησης: Πυροσβεστηρες Πυροσβεστηρας, Συντηρηση Και Αναγομωση Πυροσβεστηρων, Αναγομωσεις Αναγομωση, Πυροσβεστικη Φωλια, Αντιπυρικο Υγρο, Πυριμαχες Κουβερτες, Wet Chemical Co2, Ξηρας Κονεως, Πυρανιχνευση, Συστηματα Τοπικης Εφαρμογης, Μελετες Πυρασφαλειας, Pirosvestiras
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: