Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΑΓΓΕΛΗ - ΦΑΝΗ ΚΑΜΠΟΥΡΗ  
Σεξολόγοι
Σύμβουλοι Γάμου
Ψυχαναλυτές
Ψυχοθεραπευτές
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Μαριλένα Αγγελή είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης δευτέρου επιπέδου με τίτλο "Health Management" από το Διεθνές Πανεπιστήμιου Uninettuno. Έχει μετεκπαιδευτεί για τέσσερα χρόνια στη Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία, από το Ινστιτούτο Συστημικής Σκέψης και Ψυχοθεραπείας, και για τρία χρόνια στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία από το Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών. Έχει παρακολουθήσει τους δύο ετήσιους κύκλους "Εισαγωγή στην Ψυχαναλυτική σκέψη και Πράξη" από την Βορειοελλαδική Ψυχαναλυτική Εταιρεία. Έχει λάβει την βασική εκπαίδευση στο "Mentalization- Based Treatment" από το Anna Freud National Centre For Children and Families. Από το 2011 συντονίζει την ομάδα αυτοβοήθειας για την κατάθλιψη "Ελεύθερη πτώση".
Η Φανή Καμπούρη είναι Ψυχοθεραπεύτρια - Κοινωνική Λειτουργός, απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ηρακλείου. Συνεχίζει τις σπουδές της σε Μεταπτυχιακό επίπεδο στο τμήμα Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στο πεδίο της "Κοινωνικής Ψυχιατρικής". Από το 2011 είναι εκπαιδεύτρια πληθώρας ομάδων γονέων σε δημόσια σχολεία της Δυτικής Θεσσαλονίκης, εγκεκριμένη από το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων. Έχει παρακολουθήσει την “Εισαγωγή στις Ψυχοθεραπευτικές και Ψυχοδιαγνωστικές Μεθόδους” του Ανοιχτού Ψυχοθεραπευτικού Κέντρου στην Αθήνα, μέσω του οποίου ήρθε σε επαφή με την Ομαδική Δυναμική, το Ψυχόδραμα και τις ψυχοδιαγνωστικές τεχνικές.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Έχοντας συνυπάρξει σε διαφορετικά εκπαιδευτικά και εργασιακά περιβάλλοντα, φτιάξαμε έναν χώρο στον οποίο να μπορεί να εκφράζεται η αγάπη μας για την ψυχοθεραπεία, τον ιδιαίτερο εκείνο τύπο της συνάντησης που ενεργοποιεί τις δυνατότητες του ανθρώπου να αλλάζει και να μεταμορφώνει την ζωή του.
Θεραπευτής και θεραπευόμενος επιδίδονται σε ένα ιδιαίτερο είδος συζήτησης και διαλόγου, που επιτρέπει την ανάδυση του νοήματος της συμπεριφοράς, αποκωδικοποιώντας το ανάλεκτο, το άρρητο μήνυμα των συμπτωμάτων.
Η ψυχοθεραπεία μπορεί να είναι μια πράξη απελευθερωτική, όσο φωτίζει τις ανάγκες, τις επιθυμίες, τα συναισθήματα, τις πεποιθήσεις, τους φόβους, τις προθέσεις, που κινητοποιούν την ανθρώπινη συμπεριφορά και της δίνουν νόημα, προκειμένου ο άνθρωπος να εγκατελείψει τους προστατευτικούς αλλά απαρχαιωμένους τρόπους τού να χειρίζεται συγκρούσεις, και να βρεί τις νέες, δικές του λύσεις. Παρέχουμε:

  • Ατομική Ψυχοθεραπεία
  • Οικογενειακή Θεραπεία
  • Θεραπεία ζεύγους
  • Ομάδες Στοχασμού | Ομάδες Γονέων
  • Θεραπείες μέσω Skype

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και φυσικά μην διστάσετε να μας καλέσετε για οποιαδήποτε ερώτηση.


Στοιχεία Αναζήτησης: Αγχος, Καταθλιψη, Ψυχοθεραπεια, Διαζυγιο, Κριση Πανικου, Φοβιες, Σχεσεις, Πενθος, Διαχειριση Θυμου Και Επιθετικοτητας, Ψυχοσωματικα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: