Κατηγορίες
Οδοντίατροι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΚΟΝΔΡΑ, DDS MSC Οδοντίατρος - Προσθετολόγος Πανεπιστημίου Αθηνών  
Περιγραφή Επιχείρησης
Το ιατρείο Brightsmileclinic - Skondras Dental Center στη Νέα Ερυθραία λειτουργεί από το 2010 & παρέχει υπηρεσίες εξειδικευμένης & γενικής οδοντιατρικής. Η τήρηση του υψηλού επιπέδου υγιεινής, η υπευθυνότητα, ο επαγγελματισμός & η υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών αποτελούν τις αρχές με τις οποίες παρέχεται η οδοντιατρική φροντίδα στο ιατρείο μας. Το επιστημονικό προσωπικό μετά την ολοκλήρωση των Προπτυχιακών σπουδών τους, συνέχισε με Μεταπτυχιακές σπουδές στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Eberhard-Karls-Universitat Tubingen Γερμανίας αποκτώντας κλινική εξειδίκευση στην Προσθετική, στην Ενδοδοντία, στα Οδοντικά Εμφυτεύματα καθώς και στη Χειρουργική Στόματος. Η συμμετοχή τους από το 2005 ως Επιστημονικοί Συνεργάτες του Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και η συνεχής ενασχόληση τους με την συγγραφή επιστημονικών ερευνητικών άρθρων δημοσιεύοντάς τα σε διεθνή και ελληνικά περιοδικά καθώς και η συμμετοχή τους σε συνέδρια, εξασφαλίζει τη συνεχή επαφή με τα γνωστικά τους αντικείμενα.
Όλες οι οδοντιατρικές παρεμβάσεις γίνονται με γνώμονα το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με τις λειτουργικές & βιολογικές αρχές που διέπουν τη σύγχρονη επιστήμη. Η αισθητική αποκατάσταση επιβάλλει πολλές φορές μια πιο σφαιρική προσέγγιση που αφορά και την αισθητική του προσώπου με την χρήση μη επεμβατικών θεραπειών. Η θεραπευτική διαδικασία καθοδηγείται έτσι, ώστε το αποτέλεσμα να είναι προβλέψιμο, με άριστη πρόγνωση & επιτυχία σε βάθος χρόνου. Στην κλινική μας η γνώση και η εμπειρία καθώς και η εφαρμογή νέων τεχνολογιών εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον ασθενή.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο ιατρείο Brightsmileclinic - Skondras Dental Center παρέχονται οι ακόλουθες οδοντιατρικές θεραπείες:
Εμφράξεις (σφραγίσματα), Λευκάνσεις (στο ιατρείο και το σπίτι), Ολοκεραμικές και Μεταλλοκεραμικές Στεφάνες (θήκες) και Γέφυρες, Οδοντικά Εμφυτεύματα και Επιεμφυτευματικές Αποκαταστάσεις, Όψεις Πορσελάνης, Μερικές και Ολικές Οδοντοστοιχίες, θεραπεία Περιοδοντικών Νόσων Ενδοδοντικές Θεραπείες (απονευρώσεις) απλών και δύσκολων περιστατικών Ακρορριζεκτομές και Αφαίρεση Κύστεων, Εαγωγές δοντιών, Αφαίρεση Εγκλείστων δοντιών, Προληπτική Οδοντιατρική (φθορίωση, προληπτικά σφραγίσματα οπών και σχισμών), Νάρθηκες Βρυγμού, Αθλητικοί Νάρθηκες και Νάρθηκες Άπνοιας Ύπνου.(Sleep Apnea). Υαλουρονικό Οξύ και Νήματα Κολλαγόνου.

Στοιχεία Αναζήτησης: Οδοντιατρος, Χειρουργος Οδοντιατρος, Προσθετολογος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
 
Μοιράσου το: