Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Η κα Σμυρνιώτη αποφοίτησε από το Πρόγραμμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2006. Εκπόνησε την πτυχιακή της εργασία με αντικείμενο την Παρηγορητική Αγωγή δουλεύοντας ως σύμβουλος - ψυχολόγος ασθενών με νεοπλασματικές νόσους στα νοσοκομεία ΓΝΑ "Ελπίς" και ΠΓΝΑ "Αρεταίειον".
Το 2007 εισήχθη στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Εγκληματολογίας του King's College London (ΜΑ - Criminology and Criminal Justice) το οποίο ολοκλήρωσε με επιτυχία ένα χρόνο μετά. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εκπαιδεύτηκε στη Συστημική Ψυχοθεραπεία στην ΕΣΥΘΕΠΑΣ (Εταιρεία Συστημικής Ψυχοθεραπείας και Παρέμβασης σε Άτομα, Οικογένειες και Ευρύτερα Συστήματα).
Μέχρι και σήμερα έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων, ημερίδων και συνεδρίων και έχει συνεργαστεί με πολλούς φορείς. Από το 2009 συνεργάζεται με τη Μονάδα Πόνου του ΠΓΝΑ "Αττικό" ως ψυχολόγος/ επιστημονικός συνεργάτης. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με την Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΡΕΑ, με την ΕΣΥΘΕΠΑΣ, με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων και Ιατρών ΚΕΦΙ και με την Διεπιστημονική Εταιρεία Μουσικοθεραπείας & Έρευνας Sonora. Είναι ιδρυτικό μέλος του Κέντρου Θεραπείας και Εξέλιξης Ατόμου και Οικογένειας “Συνειδέναι”.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ιδιαιτερότητες και ανάγκες. Στο Κέντρο Θεραπείας και Εξέλιξης Ατόμου και Οικογένειας “Συνειδέναι” διαθέτουμε μία ευρεία γκάμα ψυχοθεραπευτικών και ψυχολογικών μεθόδων που μπορούμε να εφαρμόσουμε ανά περίσταση, καθώς για τον κάθε άνθρωπο υπάρχει μία βέλτιστη προσέγγιση.
Κατ' αυτόν τον τρόπο, μέσω των διακριτών μας προσεγγίσεων, επιτυγχάνουμε:

  • προσωπική ανάπτυξη
  • κινητοποίηση
  • αναγνώριση αναγκών
  • ψυχική ενδυνάμωση
  • εξομάλυνση οικογενειακών και κοινωνικών σχέσεων
  • επίγνωση ατομικής ταυτότητας και ρόλων

Το Συνειδέναι αποτελεί έναν ανοιχτό χώρο έκφρασης και διαλόγου επαγγελματιών ψυχικής υγείας από διαφορετικούς κλάδους. Στο πλαίσιο αυτό διεξάγονται σεμινάρια, ημερίδες, βιωματικά εργαστήρια.


Στοιχεία Αναζήτησης: Ψυχοθεραπεια, Προσωπικη Αναπτυξη, Θεραπεια Ζευγους, Μουσικοθεραπεια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
 
Μοιράσου το: