Κατηγορίες
Μεταφράσεις, Διερμηνείς
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΣΕΡΤΣΙΔΗΣ, Υπεύθυνος , Τηλ: 2107560926  Fax: 2107562150   Κιν: 6949206611 Email: el.tsertsidis@yahoo.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ, ΕΓΚΥΡΑ, ΠΟΙΟΤΙΚΑ

Η μεταφραστική εταιρεία ΕΛ. ΤΣΕΡΤΣΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1975 και εδρεύει στο Παγκράτι. Είναι από τις πρωτοπόρες οικογενειακές εταιρείες στον κλάδο, συνεχώς εξελισσόμενη ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις της εποχής όπως και των πελατών.
Η ΕΛ. ΤΣΕΡΤΣΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. όντας στην πρωτοπορία ξεχωρίζει ακόμη μια φορά καθώς είναι πιστοποιημένη από τον μεγαλύτερο οργανισμό την BUREAU VERITAS κατά ISO 9001:2008 και ΕΝ ISO 15038:2006 για την ποιότητα των υπηρεσιών. Επίσης, είναι μέλος της Πανελλήνιας Ενωσης Μεταφραστών από το 2010.
Έχοντας δημιουργήσει έναν τεράστιο αριθμό συνεργατών τα τελευταία 40 χρόνια στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, παρέχουμε άριστη ποιότητα υπηρεσιών μετάφρασης και διερμηνείας, άμεσα και έγκυρα, κρατώντας τις τιμές σε άκρως ανταγωνιστικά για την εποχή μας επίπεδα, αφουγκραζόμενοι τις οικονομικές συγκυρίες των τελευταίων ετών. Επίσης, παρέχουμε επιμέλεια κειμένων και απομαγνητοφωνήσεις πρακτικών κάθε είδους.
Μία ακόμη καινοτομία της εταιρείας μας είναι η υποστήριξη των πελατών μας χωρίς καμία επιβάρυνση σε όλα τα στάδια της μετάφρασης ακόμη και μετά την ολοκλήρωσή της.
Η εταιρεία ΕΛ. ΤΣΕΡΤΣΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε έχοντας υψηλό το αίσθημα της διαφάνειας και εταιρικης υπευθυνότητας, κάνει γνωστό στον πελάτη το κόστος εκ των προτέρων για κάθε συνδυασμό και είδος υπηρεσίας ώστε να γνωρίζει, χωρίς να βρεθεί προ εκπλήξεως στο τέλος. Η χρέωση στην εταιρεία μας γίνεται ανά μεταφρασμένη λέξη κρατώντας τις τιμές χαμηλά και την ποιότητα στο υψηλότερο επίπεδο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Επίσημες μεταφράσεις σε 50 γλώσσες
  • Διερμηνεία δακτυλογράφηση
  • Επιμέλεια κειμένων όλων των ειδικοτήτων
  • Επιστημονικά, τεχνικά, ιατρικά, νομικά κείμενα

Στοιχεία Αναζήτησης: Επειγουσα Μεταφραση, Νομικη Μεταφραση, Επιστημονικη Μεταφραση, Ιατρικες Μεταφρασεις, Νομικες Μεταφρασεις, Τεχνικη Μεταφραση, Ιατρικη Μεταφραση, Επειγουσες Μεταφρασεις, Μεταφραστικες Υπηρεσιες, Πιστοποιημενες Μεταφρασεις, Επικυρωμενες Μεταφρασεις, Επισημες Μεταφρασεις, Αυθημερον Μεταφρασεις, Διερμηνεια, Ταυτοχρονη Διερμηνεια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με πιστωτική κάρτα
Πιστωτικές Κάρτες
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 17:00
 
Μοιράσου το: