Κατηγορίες
Οδοντίατροι, Ορθοδοντικοί
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Δρ. Κρικώνης αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Απόκτησε την ειδικότητα του Ορθοδοντικού στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Πεννσυλβάνιας (University of Pennsylvania School of Dental Medicine). Από το 1994 ξεκίνησε το ιδιωτικό του ιατρείο στην Νέα Υόρκη. Τον Μάϊο του 2000 και ύστερα από δωδεκαετή απουσία του στην Αμερική άρχισε να λειτουργεί το ιατρείο του στην Αθήνα. Ο Δρ. Κρικώνης είναι το μοναδικό μέλος στην ιστορία του Α.Α.Ο.American Association of Orthodontists (Αμερικανική Ορθοδοντική Εταιρεία) που εξάσκησε το επάγγελμα του Ορθοδοντικού ταυτόχρονα στην Αμερική και στην Ευρώπη την τριετία 2000-2003.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Με την Αόρατη ορθοδοντική θα γίνεται αντιληπτή μόνο ή σταδιακή αλλαγή του προσώπου σας και όχι ο τρόπος. Η θεραπεία σας φροντίζουμε να είναι άνετη, ανώδυνη, γρήγορη και αποτελεσματική. Μαζί σας επιτυγχάνουμε το ιδανικότερο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα με μόνιμη διάρκεια.
  • Η Φυσιοπλαστική προσώπου εκμεταλλευόμενη τις δυνατότητες της ορθοδοντικής θεραπείας μπορεί να μεταπλάσει το πρόσωπο μη επεμβατικά (χωρίς αναισθησία, χειρουργείο ή πρόσθεση ουσιών) με φυσιολογικό τρόπο. Τηρώντας όλες τις μικρές αλλά απαραίτητες λεπτομέρειες μπορεί να βελτιωθεί η εμφάνιση του μέσου και κάτω προσώπου δηλ. τα ζυγωματικά, το άνω χείλος, το κάτω χείλος, το πηγούνι, η μύτη, καθώς και η σφριγηλότητα του δέρματος.
  • Επηρεάζονται θετικά λειτουργίες όπως η αναπνοή, η κατάποση και η μάσηση. Επιτυγχάνεται καθαρότερη άρθρωση στην ομιλία, ορθότερη στάση του αυχένα και της κεφαλής, καλύτερη αίσθηση του πατήματος των δοντιών.Δημιουργείται ένα φυσιολογικό, εκφραστικό χαμόγελο για καλύτερη διάθεση και αυτοπεποίθηση. Είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορεί να προσφέρει η σύγχρονη ορθοδοντική σε σας και στους αγαπημένους σας!

Δείτε στο site μας μερικά χαρακτηριστικά περιστατικά θεραπευμένα στο ιατρείο μας ώστε να κρίνετε και εσείς την βελτίωση, την φυσικότητα, και την σημασία των αποτελεσμάτων.


Στοιχεία Αναζήτησης: Εμφυτευματα, Προσθετικη, Περιοδοντολογος, Αορατη Ορφοδοντικη, Τριξιμο Δοντιων, Αορατα Σιδερακια, Ορθοδοντικος, Orthodontikos, Ορθοδοντικη Ενηλικων, Αισθητικη Οδοντιατρικη, Invisalign
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: