Κατηγορίες
Αθλητικές Εγκαταστάσεις
Περιγραφή Επιχείρησης
Οι ιδρυτές του κέντρου είναι άνθρωποι εξειδικευμένοι και αναγνωρισμένοι στον κλάδο της κολύμβησης, με πολυετή πείρα στο χώρο, γεμάτοι πάθος και αγάπη για το έργο τους, χρησιμοποίησαν τα καλύτερα μέσα, για να δημιουργήσουν το πιο σύγχρονο κολυμβητικό κέντρο στη Βόρεια Ελλάδα. Το κολυμβητήριο βρίσκεται στην περιοχή του Mediterranean Cosmos (Πυλαία, Θέρμη) σε μια έκταση 8,5 στρεμμάτων με 2 πισίνες, καφέ – αναψυκτήριο με υγιεινά προϊόντα διατροφής, κατάστημα κολυμβητικών ειδών και άνετο ασφαλτοστρωμένο parking.
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ (Κολύμβηση τρόπος ζωής – τρόπος να ζεις)
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΣ
Η αποστολή του Star Pool Center είναι να ενισχύσει την προσωπικότητα και τη φυσική ικανότητα των παιδιών, να κολυμπούν και να παίζουν μέσα από μια διαδικασία ανακάλυψης προσανατολισμού. Η αποτελεσματική διδασκαλία συνδυάζεται με ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον, για να βοηθήσει τους αθλητές – κολυμβητές να νιώσουν ευτυχισμένοι.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο κολυμβητικό κέντρο Star Pool Center υπάρχουν προγράμματα για βρέφη, παιδιά και ενήλικες. Αυτό όμως που κάνει τη διαφορά είναι ότι οι ίδιοι οι ιδρυτές παρέχουν τις υπηρεσίες τους μαζί με αναγνωρισμένους και έμπειρους προπονητές κολύμβησης με εξειδίκευση στις Ακαδημίες κολύμβησης με μεθοδολογία εκμάθησης μοναδική στην Ευρώπη.

Στοιχεία Αναζήτησης: Κολυμβητηριο, Θερμαινομενη Πισινα, Baby Swim, Aqaua Aerobic, Προπονηση Κολυμβησης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: