Κατηγορίες
Τυπογραφεία, Αυτοκόλλητα, Γραφίστες - Γραφικές Τέχνες, Ψηφιακές Εκτυπώσεις - Offset, Κάρτες & Αφίσες
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο ιδρυτής της Λάζαρος Β. Γρηγοριάδης ξεκίνησε να εφαρμόζει την κλασική τυπογραφία τη δεκαετία του ’70 τυπώνοντας με κέφι και μεράκι τα έντυπα εκείνης της εποχής που έχρηζαν ιδιαίτερης καλλιτεχνικής επιμέλειας.
Με πολλές ώρες δουλειάς και προσωπική επαφή με τους πελάτες, κατόρθωσε το «κλασικό» τυπογραφείο να μεγαλώσει, να αναπτυχθεί και να εδραιωθεί σε ιδιόκτητο χώρο παραμένοντας στην Αγορά της Καλλιθέας και να αντικρίσει το 2000 εκσυγχρονισμένο σε ανθρώπινο δυναμικό και μηχανικό εξοπλισμό.
Σήμερα, η οικογενειακή επιχείρηση συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες από απόγονους Γρηγοριάδη, με νέες ιδέες και δυναμική παρουσία.
Διαθέτει πλήρες δημιουργικό τμήμα με εξειδικευμένους γραφίστες, σύγχρονη εκτυπωτική μονάδα για την παραγωγή των εντύπων και ψηφιακή τεχνολογία ακόμη και για μικρού τιράζ εκτυπώσεις.
Το ανθρώπινο προφίλ της εταιρείας και η άμεση επικοινωνία με τον εκάστοτε υποψήφιο πελάτη είναι τα χαρακτηριστικά που συντελούν στο καλύτερο αποτέλεσμα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
 • Δημιουργικό
  (μακέτες, δημιουργία λογοτύπου, επεξεργασία φωτογραφίας και κειμένου)
 • Εταιρική Ταυτότητα
  (κάρτα, επιστολόχαρτο, φάκελο και folder)
 • Διαφημιστικά έντυπα
  (μονόφυλλα, πολύπτυχα, πολυσέλιδα, αφίσες)
 • Λογιστικά έντυπα
  (παραστατικά laser, μπλοκ αυτογραφικά, μηχανογραφικά)
 • Ανάγλυφα, Γκοφρέ, Χρυσοτυπίες, Κοπτικά, Διάτρητο, Αρίθμηση
  είναι κάποιες τεχνικές που μπορούμε να καλύψουμε στο χώρο μας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Εντυπα Φυλλαδια, Φακελλα Επιστολοχαρτα, Παραστατικα Φορτωτικες, Αυτοκολλητα Για Σακουλες, Μπλοκ Αποδειξεων, Μπλοκ Παραγγελιων, Χρυσοτυπιες, Επαγγελματικες Καρτες, Αυτοκολλητα Για Μπουκαλια, Δελτια Αποστολης, Βαζα Αρωμα, Σχεδιασμος Εντυπου Δημιουργικο, Αναγλυφες Καρτες Φωτοτυπιες, Για Τζαμαριες Καταστηματων, Εκτυπωσεις Για Επαγγελματιες Απο Usb
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:30 έως 20:30
Σάββατο από 09:00 έως 13:00.
 
Μοιράσου το: