Κατηγορίες
Μεταλλικές Κατασκευές, Μονώσεις - Στεγανοποιήσεις, Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες, Οικοδομικές Εργασίες - Εργολάβοι, Έξυπνα Σπίτια & Κατασκευές
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΕΛΑΚΗΣ, Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. , Τηλ: 2810543446  Κιν: 6944898963 Email: delakis@casaverde.gr
Περιγραφή Επιχείρησης

Το "Casa Verde" αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για την πράσινη κατασκευή ή την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών και επαγγελματικών κτηρίων, που προέκυψε από τη συνεργασία των εταιρειών Ταχυδομή Α.Ε. και IVAS Hellas.
Η ΤΑΧΥΔΟΜΗ ΑΕ είναι τεχνική κατασκευαστική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1990 με κύριο αντικείμενο την κατασκευή κτηριακών εγκαταστάσεων, ιδιωτικών και δημοσίων έργων.
Η IVAS Hellas είναι κατασκευαστική εταιρεία που ειδικεύεται στην εξωτερική θερμομόνωση με τα πλέον προηγμένα τεχνικά, δομικά υλικά.
Η μακρά εμπειρία των στελεχών και συνεργατών της στον χώρο των αρχιτεκτονικών μελετών και κατασκευών
η έμφαση που δίνεται στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας
η δυνατότητα σχεδιασμού ολοκληρωμένων λύσεων σε συνδυασμό πάντα με την αξιοπιστία και τη γρήγορη εκτέλεση καθώς και
οι ανταγωνιστικές τιμές
τής δίνουν τη δυνατότητα να μπορεί να μελετήσει και να κατασκευάσει έργα όλων των κατηγοριών, όπως: οικοδομικά, λιμενικά, οδοποιίας, υδραυλικά, βιομηχανικά και ηλεκτρομηχανολογικά, καθώς επίσης και έργα αποκατάστασης ιστορικών κτηρίων.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Εξοικονόμηση ενέργειας στα κτήρια
Τακτοποίηση αυθαιρέτων
Βεβαιώσεις μηχανικού (για μεταβιβάσεις)
Ενεργειακή αναβάθμιση: Σε ένα παλαιό κτήριο οι αποτελεσματικές παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης που μπορούν να γίνουν είναι: Εξωτερική θερμομόνωση των τοιχοποιιών, Θερμομόνωση της οροφής (σκεπή, δώμα), Τοποθέτηση διπλών υαλοπινάκων στα εξωτερικά κουφώματα, Τοποθέτηση κουφωμάτων με θερμοδιακοπή, Αντικατάσταση του παλαιού συστήματος θέρμανσης (λέβητας, καυστήρας, σώματα) με άλλο νέας τεχνολογίας, Τακτική συντήρηση του συστήματος θέρμανσης.
ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ: Ιδιαίτερη σημασία για την ενεργειακή συμπεριφορά ενός κτηρίου έχει η χρήση τεχνικών βιοκλιματικού σχεδιασμού. Με τον όρο αυτό περιγράφεται ο σχεδιασμός που λαμβάνοντας υπόψη το τοπικό κλίμα, επιδιώκει την επίτευξη των βέλτιστων συνθηκών εσωτερικής άνεσης με την αξιοποίηση των διαθέσιμων φυσικών πηγών και την ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας. Βασικές τεχνικές του βιοκλιματικού σχεδιασμού αποτελούν: η θερμική προστασία του κτηριακού κελύφους, τα παθητικά ηλιακά συστήματα θέρμανσης και δροσισμού (συστημάτων ηλιοπροστασίας και φυσικού και υβριδικού αερισμού αναλόγως των συνθηκών και της εποχής) και τα συστ. φυσικού φωτισμού.

Στοιχεία Αναζήτησης: Τακτοποιηση Αυθαιρετων, Ενεργειακη Αναβαθμιση, Οικοδομικες Επιχειρησεις, Αδειες Καταστηματων, Θερμομονωση, Εξοικονομηση Ενεργειας, Κατασκευη Κτηριων, Μεταλλικα Κτηρια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: