Κατηγορίες
Ψυχολόγοι, Ομοιοπαθητική
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ψυχολόγος Ταμπακοπούλου Μαρία είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι πιστοποιημένη ψυχοθεραπεύτρια στη Γνωστική-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία από την EABCT (European Association for Behavioural and Cognitive Therapies) και από τη Ελληνική Εταιρεία για την Έρευνα και Θεραπεία της Συμπεριφοράς έχοντας ολοκληρώσει 4ετές πρόγραμμα εκπαίδευσης. Έχει εκπαιδευτεί στην Κλασική Ομοιοπαθητική έχοντας ολοκληρώσει το 2ετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Διεθνούς Ακαδ. Κλασικής Ομοιοπαθητικής του Καθηγητή Γεωργ. Βυθούλκα. Έχει εργαστεί ως ψυχολόγος σε σχολεία Γενικής και Ειδικής Αγωγής στους νομούς Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας, με κύριο αντικείμενο την πρόληψη και αντιμετώπιση ψυχοκοινωνικών δυσκολιών στο μαθητικό πληθυσμό αλλά και τη συμβουλευτική γονέων. Επίσης, έχει εργαστεί ως ψυχολόγος σε Κέντρο Δυσλεξίας και σε Κέντρο κατάρτισης και απασχόλησης ΑΜΕΑ. Έχει εργαστεί εθελοντικά σε διάφορες δομές, όπως στο Πρόγραμμα Απεξάρτησης «Αργώ» (Ψυχιατρείο Σταυρούπολης), Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου και στο Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας στη Θεσσαλονίκη. Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στη Βέροια, όπου ασχολείται με την ψυχοθεραπεία και την ομοιοπαθητική.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Στο ιδιωτικό της γραφείο συνδυάζει την ψυχοθεραπεία με την ομοιοπαθητική για την αποτελεσματικότερη θεραπεία ψυχολογικών και ψυχοσωματικών προβλημάτων, ενδυναμώνοντας τον οργανισμό σωματικά και συναισθηματικά. Πιο συγκεκριμένα ασχολείται με:

  • Διαταραχές Άγχους – Κρίσεις Πανικού
  • Κατάθλιψη
  • Φοβίες
  • Διαχείριση Θυμού
  • Ψυχοσωματικές Παθήσεις- Πόνοι χωρίς οργανική αιτία
  • Διαταραχές Ύπνου
  • Διατροφικές Διαταραχές
  • Προβλήματα Συμπεριφοράς και Διαταραχές Διάθεσης σε παιδιά
  • Προβλήματα εφηβείας

Το ομοιοπαθητικό φάρμακο απευθύνεται στον μοναδικό συνδυασμό συμπτωμάτων που εμφανίζει ο κάθε άνθρωπος κάθε φορά, δεν είναι χημικό φάρμακο και δεν έχει παρενέργειες, γι' αυτό μπορεί να χορηγηθεί και σε παιδιά. Αυτό που κάνει το ομοιοπαθητικό είναι να ενδυναμώνει τον ίδιο τον αμυντικό μηχανισμό για να αντιμετωπίσει τη διαταραχή και να βελτιώνει ταυτόχρονα τη συνολική υγεία του οργανισμού.
Οι άνθρωποι που θέλουν να προχωρήσουν σε βαθύτερη γνώση του εαυτού τους και σε σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους μπορούν να κάνουν ταυτόχρονα και ψυχοθεραπεία. Στόχος είναι να απαλλαγεί ο θεραπευόμενος από τα δυσάρεστα συμπτώματα και να ζει με ολοκληρωμένο και δημιουργικό τρόπο τη ζωή του.


Στοιχεία Αναζήτησης: Ψυχοθεραπεια, Ομοιοπαθητικη, Αγχος, Κρισεις Πανικου, Καταθλιψη, Φοβιες, Αυτοπεποιθηση, Ψυχοσωματικα, Αϋπνια, Παιδοψυχολογος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: