, 2103423812
Κατηγορίες
Διεθνείς Μεταφορές, Μετακομίσεις & Μεταφορές
Περιγραφή Επιχείρησης
Λίγα λόγια από τον ιδρυτή:
Ονομάζομαι Τύρος Κωνσταντίνος και κατάγομαι από τους Κωνσταντίνους της Μεσσηνίας. Είμαι πατέρας τεσσάρων παιδιών και κάνω τη δουλειά του αυτοκινητιστή από το 1972, όπου μετέφερα από τη Μεσσηνιακή Μάνη και την Καλαμάτα δέματα, δοχεία λαδιού, μετακομίσεις, ενώ στη συνέχεια έκανα εμπορευματικές μεταφορές στην Αθήνα και αντιστρόφως από ΠΟΡΤΑ σε ΠΟΡΤΑ. Η πείρα και η γνώση που απέκτησα, καθώς και η προσωπική μου εργασία με οδήγησαν στην ίδρυση της μεταφορικής μου εταιρείας "ΤΥΡΟΣ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ" σε πανελλαδικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εταιρεία μου σήμερα έχει τη δυνατότητα να λύσει οποιοδήποτε μεταφορικό σας πρόβλημα σε όλο τον πλανήτη ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ με ένα μόνο τηλέφωνο ή e-mail.
Μπορείτε επίσης να μας βρείτε και στα γραφεία μας στην Αθήνα, Αγ. Πολυκάρπου 89, Βοτανικός Τ.Κ.11855.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Υπηρεσίες για επαγγελματίες:
Μεταφέρουμε τα πάντα από παντού για παντού στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με ξεκάθαρες και σαφείς προσωπικές συμφωνίες καταλήγοντας σε μόνιμες ή προσωρινές συνεργασίες, διευκολύνοντας οικονομικά και προσωπικά τον πελάτη μας.
Υπηρεσίες για ιδιώτες:
Με έδρα της εταιρείας μας στην Αθήνα και με παράρτημα στην Καλαμάτα, αναλαμβάνουμε παντός τύπου και είδους μεταφορά, από 1 δέμα, 1 δοχείο λάδι, τμήματα μετακομίσεων, μετακομίσεις - διαθέτουμε αμπαλάζ, συσκευασίες και αναβατόρια, μεταφορά Ι.Χ. & δικύκλων και ότι εσείς θέλετε να μεταφέρετε! Παραλαβή και παράδοση από ΠΟΡΤΑ σε ΠΟΡΤΑ, από και προς όλες τις πόλεις και χωριά της Ελλάδας και όλο τον πλανήτη, όπου δηλαδή κατοικούν άνθρωποι. Ειδικές προσφορές και τιμές για φοιτητές. Ειδικό πρόγραμμα εξωτερικού, με ειδικές τιμές!
Κάθε Παρασκευή γίνονται αποστολές από και προς όλες τις χώρες της Ευρώπης με χρόνο παράδοσης 3-8 εργάσιμες ημέρες. Από ένα πακέτο μέχρι πλήρες φορτίο.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτησή σας στα τηλέφωνα επικοινωνίας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Εθνικες Μεταφορες, Αμπαλαζ, Μεταφορες Εμπορευματων, Μεταφορα Ιχ Και Δικυκλων, Διεθνεις Μεταφορες, Ανυψωσεις, Μεταφορα Και Αποθηκευση Οικοσκευων, Μεταφορα Ελαιοδαδου Τροφιμων, Διανομη Κατ Οικον Πορτα Πορτα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: