Κατηγορίες
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Περιγραφή Επιχείρησης
H ACB Real Estate είναι μια δυναμική μεσιτική εταιρεία που ιδρύθηκε από έμπειρα στελέχη της κτηματαγοράς που σφυρηλατηθήκανε από το 2008 και μεσούσης της οικονομικής κρίσης εμπέδωσαν ότι σημασία έχει ο άνθρωπος και η κάλυψη μιας από τις πιο βασικές του ανάγκες όπως είναι η στέγαση, είτε κατοικίας είτε επαγγελματικής στέγης.
Στην καρδιά της πόλης, μπορείτε να βρείτε το γραφείο μας. Υπηρετώντας την κτηματαγορά επί έντεκα συναπτά έτη, γνωρίζουμε ίσως καλύτερα από κάθε άλλον το πως θα σας βοηθήσουμε για εξεύρεση του ακινήτου που αναζητείτε. Επιπλέον εμπιστευτείτε μας για την πώληση ή ενοικίαση της κατοικίας ή της επαγγελματικής σας στέγη, καθώς το γραφείο μας αναλαμβάνει την άμεση προώθηση του ακινήτου σας, σε εξέχουσα θέση σε όλα τα σημαντικά ελληνικά sites και portals και αποτελεί ενεργό μέλος παγκόσμιου δικτύου για την προβολή ακινήτων σε πάνω από 63 χώρες και σε 108 διαφορετικά portals.
Τα έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη της ACB Real Estate στην κτηματαγορά, εγγυώνται ότι θα προσπαθήσουν να ικανοποιήσουν με επαγγελματισμό, εχεμύθεια και κυρίως με σεβασμό την πιο βασική σας ανάγκη, την εύρεση κατοικίας ή επαγγελματικής στέγης ή και την πώληση-ενοικίαση αυτής!
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η ACB Real Estate πλαισιωμένη από μία ομάδα έμπειρων κτηματομεσιτών, μηχανικών, αριχτεκτόνων, δικηγόρων, συμβολαιογράφων, οικονομολόγων και τεχνιτών προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες:

  • Πωλήσεις κι ενοικιάσεις κατοικιών-επαγγελματική στέγης-οικοπέδου στη Θεσσαλονίκη
  • Εκτίμηση ακινήτου
  • Διαπραγμάτευση
  • Χρηματοοικονομικές λύσεις (Δάνεια μέσω Τραπέζης με την υποστήριξη εξειδικευμένου συμβούλου χωρίς επιβάρυνση)
  • Ανακαίνιση-Μελέτη-Συντήρηση
  • Νομική Υποστήριξη (με την έγκυρη συμβουλή του νομικού συμβούλου επί των ακινήτων της εταιρείας μας)
  • Τεχνική Υποστήριξη
  • After sale services

Στοιχεία Αναζήτησης: Εκτιμηση Ακινητου, Ενοικιαση Ακινητου, Πωλησεις Ακινητων, Αναθεσεις Ακινητων, Ευρεση Επαγγελματικων Χωρων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: