Κατηγορίες
Πλαστικοί Χειρουργοί
Κέντρα Αισθητικής Ιατρικής
Περιγραφή Επιχείρησης

Αριστούχος απόφοιτος του Πειραματικού σχολείου Θεσσαλονίκης. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αποφοίτησε τον Ιούλιο του 1987. Από το 1987-1991 ειδικεύθηκε στη γενική χειρουργική, ορθοπαιδική και ΩΡΛ στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία Αλεξανδρούπολης και Θεσσαλονίκης και στα Νοσοκομεία «ΑΧΕΠΑ» και «ΚΕΝΤΡΙΚΟ». Ειδικεύτηκε στην Πλαστική Χειρουργική ως έμμισθος ειδικευόμενος σε νοσοκομεία της Αγγλίας από το 1991-1996.

  • Leicester Royal Infirmary - Leicester
  • Wexham Park Hospital - Slough (W.London)
  • Whiston Hospital - Liverpool
  • Queen Victoria Hospital - East Grinstead (S.London)

Απέκτησε τίτλο ειδικότητας τον Απρίλιο του 1995. Μετεκπαιδεύτηκε στις ΗΠΑ με εκπαιδευτική άδεια από το Queen Victoria Hospital στην ενδοσκοπική πλαστική χειρουργική. Διδάκτωρ του τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ από το 2000. Συνεργάζεται με ιδιωτικά νοσοκομεία: Άγιος Λουκάς, Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, Γένεσις. Υπεύθυνος του τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής της κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» από το 2002. Μιλά αγγλικά και γαλλικά.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Αισθητική - επανορθωτική χειρουργική και χειρουργική χεριού.

Στοιχεία Αναζήτησης: Facelift, Βλεφαροπλαστικη, Ρινοπλαστικη, Αυξηση Στηθους, Τραυματισμοι, Μαστεκτομη, Εγκαυματα, Ογκοι Δερματος, Botox, Κοιλιοπλαστικη
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
 
Μοιράσου το: