Κατηγορίες
Ενοικιάσεις Πούλμαν, Πρακτορεία Ταξιδίων - Τουρισμού
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΕΤΖΑΚΗΣ, Τουριστική Επιχείρηση Οδικών Μεταφορών , Τηλ: 2810322186  Fax: 2810327909  Κιν: 6973050170 Email: info@touristbus.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Οργανώστε την εκδρομή σας ή κάθε είδους μεταφορά σας με το γραφείο μας! Ταξιδέψτε με ασφάλεια και άνεση!
Κάθε ταξίδι είναι και μια αξέχαστη εμπειρία γι' αυτό και εμείς φροντίζουμε ώστε να μείνετε ικανοποιημένοι.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Εκδρομές:
Φαράγγι της Σαμαριάς: Βρίσκεται στην Κρήτη, στο νομό Χανίων. Με μήκος 18 χιλιόμετρα είναι το μεγαλύτερο σε μήκος φαράγγι της Ευρώπης. Το όνομά του το πήρε από το εγκαταλελειμμένο σήμερα χωριό της Σαμαριάς, που με τη σειρά του οφείλει το όνομα στην εκκλησία της Οσίας Μαρίας.
Κνωσσός: Το μινωικό ανάκτορο είναι ο κύριος επισκέψιμος χώρος της Κνωσσού, σημαντικής πόλης κατά την αρχαιότητα. Κατά την παράδοση, υπήρξε η έδρα του σοφού βασιλιά Μίνωα.
Λασίθι: Ο νομός Λασιθίου καλύπτει το ανατολικό άκρο του νησιού. Στο νομό κυριαρχεί η οροσειρά Δίκτη, η ψηλότερη κορυφή της οποίας είναι το Όρος Δίκτη που βρίσκεται σε υψόμετρο 2.148 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.
Ρέθυμνο: Το Ρέθυμνο είναι η πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού της Κρήτης. Εμφανίζει μεγάλη τουριστική κίνηση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ενώ οι 7000 ενεργοί φοιτητές καθιστούν την πόλη ιδιαίτερα ζωντανή κατά την υπόλοιπη περίοδο του χρόνου. Είναι η τρίτη σε πληθυσμό πόλη της Κρήτης μετά το Ηράκλειο και τα Χανιά.
Χανιά: Τα Χανιά είναι παραλιακή πόλη της βορειοδυτικής Κρήτης, ένας από τους σημαντικότερους λιμένες της Κρήτης και πρωτεύουσα του νομού Χανίων.

Στοιχεία Αναζήτησης: Τουριστικα Λεωφορεια, Μετακινησεις Επιβατων, Transfers Μεταφορες, Μισθωσεις Πουλμαν, Πακετα Διακοπων, Μεταφορες Προσωπικου, Εκδρομες Σχολειων, Μετακινησεις Λιμανι Μετακινηση, Μετακινησεις Αερολιμενα Μετακινηση, Εκδρομη, Μετακινηση Σωματειων, Προσκυνηματικος Τουρισμος, Μεταφορα Αθλητικων Ομαδων, Εισιτηρια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Κρήτη.
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: