Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Σπούδασα Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών (1995-1999) και συνέχισα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην "Ψυχική Υγεία", του τμήματος ΠΕ Νοσηλευτικής, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (1999-2001).
Την περίοδο 2011-2014 φοίτησα στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Γνωσιοθεωρία και Μεταφυσική», με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη Φιλοσοφία του Νου, του Τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών.
Παράλληλα, το 1998, ξεκίνησα την εκπαίδευσή μου στη Συστημική Θεραπεία (1998-2003) στο Θεραπευτικό και Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Υπαρξιακής Συστημικής Κατεύθυνσης «Αντίστιξη», στην Αθήνα.
Το 2005 συνέχισα την εκπαίδευσή μου στη Συστημική Θεραπεία στο Συστημικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης (ΣΙΘ) όπου και ολοκλήρωσα το 2007.
Είμαι συστημική-οικογενειακή θεραπεύτρια και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Σκέψης και Θεραπείας Οικογένειας (ΕΕΣΣΚΕΨΟ) από το 2009. Εργάζομαι με άτομα και οικογένειες από το 2004.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Ομαδική, Ατομική Ψυχοθεραπεία
  • Άγχος, Φοβίες, Οικογενειακή Θεραπεία
  • Κρίσεις Πανικού, Διαχείριση Πένθους
  • Συμβουλευτική Γονέων, Διαζύγιο
  • Κατάθλιψη
  • Ψυχοθεραπεία

Στοιχεία Αναζήτησης: Ομαδικη Ψυχοθεραπεια, Ατομικη Ψυχοθεραπεια, Καταθλιψη, Αγχος, Φοβιες, Οικογενειακη Θεραπεια, Συμβουλευτικη Γονεων, Διαζυγιο, Θεραπεια Ζευγους, Βιωματικα Σεμιναρια, Ψυχικη Υγεια, Κλινικη Ψυχολογια, Διαταραχες Διαθεσης, Αντιμετωπιση Στρες, Διαταραχη Πανικου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νομό Αχαΐας, Νομό Αιτωλοακαρνανίας, Νομό Ηλείας, Ιόνια Νησιά
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: