Κατηγορίες
Διαιτολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Η διαιτολόγος - διατροφολόγος Παπαδοπούλου Αναστασία Msc, που εδρεύει στην Αθήνα και διατηρεί και υποκατάστημα στο Ελληνικό αποφοίτησε το 2001 από το τμήμα επιστήμης διαιτολογίας - διατροφολογίας του Χαροκοπείου πανεπιστημίου όπου ολοκλήρωσε και τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην κλινική διαιτολογία.
Από το 2001 διατηρεί το προσωπικό της γραφείο, ενώ το 2003 εργάζεται ως κλινική διαιτολόγος - διατροφολόγος στην Κλινική Υγείας ΜΕΛΑΘΡΟΝ. Από το 2005 είναι επιστημονική συνεργάτης στο κέντρο πρόληψης καρδιαγγειακών νόσων υπό τη διεύθυνση του καθηγητή παθολογίας κου Μουντοκαλάκη.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου διαιτολόγων διατροφολόγων της Ελληνικής Εταιρείας λιπιδιολογίας, αθηροσκλήρωσης και αγγειακής νόσου της Ελληνικής διαβητολογικής εταιρείας.
Η γιατρός είναι επίσης μέλος της Ελληνικής εταρείας κλινικής διατροφής και μεταβολισμού Grespen, της Ευρωπαϊκής εταιρείας κλινικής διατροφής και μεταβολισμού Espen και της Ελληνικής διατροφολογικής εταιρείας. Επιπροσθέτως είναι μέλος της επιτροπής πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ Διαιτολογίας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Παχυσαρκια, Πολυκυστικες Ωοθηκες, Υπερταση, Υπερλιπιδαιμια, Διαβητης Κυησης, Μετεμμηνοπαυσιακες Διαταραχες, Εγκυμοσυνη, Θηλασμος, Διαβητης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή από 15:30 έως 22:00 κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: