Κατηγορίες
Ευθυγραμμίσεις - Ζυγοσταθμίσεις, Βουλκανιζατέρ Ελαστικών, Ελαστικά & Ζάντες
Περιγραφή Επιχείρησης
Το κατάστημα ελαστικών (βουλκανιζατέρ) Φραγκούλης λειτουργεί από το 1972 παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες φροντίδας των τροχών των αυτοκινήτων σας.
Η 40χρονη εμπειρία μας και η άριστη γνώση των «μυστικών» των ελαστικών και των ζαντών της παγκόσμιας αγοράς σε συνδυασμό με τη γνώση κάθε τύπου αυτοκινήτου, μας επιτρέπει να προτείνουμε και να τοποθετούμε τα καταλληλότερα ελαστικά και ζάντες, εξασφαλίζοντας ασφάλεια και άνεση για τους επιβάτες και οικονομία στην αντικατάσταση των ελαστικών αλλά και στην κατανάλωση καυσίμου.
Η άψογη επισκευή των ελαστικών και των ζαντών, η τεχνογνωσία μας και ο εξοπλισμός που διαθέτουμε, συγχρόνως με την εξυπηρέτηση και μετά την πώληση, μας καθιέρωσαν στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα σαν το κατάστημα ελαστικών με την άριστη, ταχύτατη και φιλικότατη εξυπηρέτηση σε πολύ λογικές και οικονομικές τιμές.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Επισκευή ελαστικών
  • Αντικατάσταση ελαστικών
  • Ζυγοστάθμιση
  • Ευθυγράμμιση
  • Εμπόριο ελαστικών

Στοιχεία Αναζήτησης: Επισκευη Ελαστικων, Επισκευη Ζαντων, Επισκευη Τροχων, Ελαστικα Michelin, Ελαστικα Goodyear, Ελαστικα Dunlop, Ελαστικα Continental, Ελαστικα Bridgestone, Ελαστικα Pirreli, Ελαστικα Kleber, Ελαστικα Bf Goodrich, Ελαστικα 4x4, Χρονολαστιχα, Λαστιχα Χειμερινα, Λαστιχα Μεταχειρισμενα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
 
Μοιράσου το: