Κατηγορίες
Ακουστικά Βαρηκοΐας
Περιγραφή Επιχείρησης
Εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος προϊόντων βαρηκοΐας Signia Siemens. Ο Ιωάννης Θεοδώρου δραστηριοποιείται στον χώρο των ακουστικών βαρηκοΐας τα 33 τελευταία χρόνια. Η εταιρεία του, στηριζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της αλλά και στη διαρκή ενημέρωση και κατάρτιση των στελεχών της, παρέχει όλα τα προϊόντα της Signia Siemens, προσαρμοσμένα στο δικό σας ακουολογικό πρόβλημα.
Μέσα στο πλαίσιο, χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε σε δικά μας εργαστήρια μία ολοκληρωμένη πρόταση, επιτυγχάνοντας τη μέγιστη απόδοση και την άριστη εφαρμογή.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριό μας και το επιστημονικό προσωπικό μας παρέχει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε μια σειρά από ολοκληρωμένες υπηρεσίες ποιότητας στη Βαρηκοΐα.
H βαθιά μας γνώση αλλά και η προσωπική μας φροντίδα είναι στοιχεία που εγγυώνται στους πελάτες μας υπεύθυνη και σοβαρή αντιμετώπιση στο service αλλά και στις συνολικές τους ανάγκες.
Το καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό μας εκπαιδεύεται σε τακτά χρονικά διαστήματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό και μπορεί ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσει είτε στο σύγχρονο εργαστήριο βαρηκοΐας που η εταιρεία διαθέτει είτε ακόμα και κατ' οίκον.
Ο πελάτης και οι ανάγκες του είναι το κέντρο της φιλοσοφίας μας και της καθημερινής μας μέριμνας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες μας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Signia Siemens, Μπαταριες Ακουστικων, Επισκευες Ακουστικων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: