, 2310566423
Κατηγορίες
Οφθαλμίατροι, Οφθαλμολογικές Κλινικές
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΣΧΟΥ  
Παιδοφθαλμίατροι
Χειρουργοί Οφθαλμίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης

Το “diathlasis” λειτουργεί από το 2003 στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται σε έναν άνετο και πολυτελή χώρο και παρέχει ιατρικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Δημιουργήθηκε με στόχο την παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών που καλύπτουν τις όποιες οφθαλμολογικές απαιτήσεις και προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες στον ασθενή σε όλο το φάσμα των οφθαλμικών παθήσεων. Η ιατρική ομάδα διαθέτει όλη την απαραίτητη εμπειρία και εκπαίδευση και ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες εξελίξεις στο χώρο της Οφθαλμολογίας. Η πλήρης τεχνολογική υποδομή και ο εξοπλισμός του με διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας γενιάς διασφαλίζουν την καλύτερη αντιμετώπιση των ασθενειών του οφθαλμού. Ο χώρος είναι ειδικά διαμορφωμένος ώστε να πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλούς λειτουργίας και το έμπειρο προσωπικό της μονάδας παρακολουθεί και φροντίζει τον ασθενή σε όλα τα στάδια της διαδικασίας. 
Για το “diathlasis” κάθε ασθενής αποτελεί μοναδική περίπτωση και στόχος παραμένει η απόλυτη ικανοποίησή του.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Το “diathlasis” προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες με τη χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας στον ασθενή, σε όλο το φάσμα των οφθαλμικών παθήσεων:

  • Διαθλαστική Χειρουργική
    Διόρθωση μυωπίας – υπερμετρωπίας – αστιγματισμού – πρεσβυωπίας (LASIK – Xtra LASIK– SMILE (Νέα μέθοδος) - PRK – εξατομικευμένες θεραπείες Laser) με τη χρήση Femtosecond Laser (Visumax – Zeiss, Wavelight EX500 Excimer Laser - Alcon)
  • Μικροχειρουργική Καταρράκτη με τη χρήση Femtosecond LASER (LenSx - Μοναδικό στην Β. Ελλάδα - Centurion)
  • Επεμβάσεις οπισθίου ημιμορίου (Constellation Vision System)
  • Θεραπεία Κερατοκώνου (Cross Linking με AVEDRO – Ενδοστρωματικοί δακτύλιοι (KERARINGS) – Τμήμα Εφαρμογής Κερατοκωνικών φακών επαφής)
  • Θεραπευτική φωτοπηξία με Laser (Argon Laser – Yag Laser)
  • Μικροχειρουργική γλαυκώματος – Θεραπεία με LASER (SLT)
  • Πλήρης οφθαλμολογικός έλεγχος – Check up

Η μακροχρόνια εξάσκηση της οφθαλμολογίας των ιατρών του σε κορυφαία νοσηλευτικά ιδρύματα τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τις νέες πρωτοποριακές μεθόδους αντιμετώπισης των παθήσεων του οφθαλμού, κατέστησαν το Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο "diathlasis" ανάμεσα στα καλύτερα της Ελλάδας και των Βαλκανίων.


Στοιχεία Αναζήτησης: Διαθλαστικη Χειρουργικη, Οθφαλμολογικο Κεντρο, Θεραπεια Μυωπιας, Θεραπεια Αστιγματισμου, Οφθαλμικες Παθησεις, Πρεσβυωπια, Γλαυκωμα, Κερατοκωνος, Μικροχειρουργικη Καταρρακτη, Υπερμετρωπια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: