Κατηγορίες
Παιδίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης
  • Σπουδές στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Lund Σουηδίας.
  • Ειδικότητα Παιδιατρικής (5 χρόνια) στο νοσοκομείο Karlstad με Νεογνολογία στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Uppsala Σουηδίας.
  • Κλινική εμπειρία ως επιμελητής πρωτοβάθμιας παιδατρικής Kristinehamn (Σουηδία) αλλά και ως αρχίατρος σε παιδιατρικές κλινικές νοσοκομείων Elverum και Hoenefoss (Νορβηγίας).
  • Μειωμένη αναμονή μέσω αυτόματης υπενθύμισης των ραντεβού με SMS
  • Άμεση 24ωρη επικοινωνία και μέσω Messenger, Viber, Whats Up
  • Πλήρως καταρτισμένο προσωπικό (1 γραμματέας, 1 μαία, 2 νοσοκόμες)
  • Ψηφιακή απεικόνηση της καμπύλης ανάπτυξης στον υπολογιστή την ώρα της εξέτασης
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ιατρείο Γαλουχίας
Στο ιατρείο μας κατανοούμε την απογοήτευση των γονιών που δέχονται αντιφατικές και αντικρουόμενες “συμβουλές” σχετικά με τον μητρικό θηλασμό. Αναγνωρίζουμε τη σημασία της ενδυνάμωσης αυτών των γονέων και σε ένα χαλαρό και υποστηρικτικό περιβάλλον μαθαίνουμε στη μητέρα: α) να πετύχει την καλύτερη δυνατή τοποθέτηση του νεογνού στο στήθος (σύλληψη θηλής), έτσι ώστε να νιώσει αυτοπεποίθηση για να τα καταφέρει και μόνη της στο σπίτι, β) να γνωρίζει τη διαφορά του μωρού που απλά πιπιλίζει από το μωρού που πραγματικά καταπίνει μητρικό γάλα, γ) να αναγνωρίζει τα πρώιμα σημάδια πείνας του νεογνού και να ξέρει πότε το παιδί έχει πάρει αρκετό γάλα, δ) τεχνικές χαλάρωσης ώστε να μπορεί να απολαύσει την περίοδο του θηλασμού ως μια θετική και μοναδική εμπειρία. Στο ιατρείο μας μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε ότι σας απασχολεί σχετικά με θέματα γαλουχίας. Επικεντρώνουμε στη διάγνωση και θεραπεία προβλημάτων θηλασμού (π.χ πόνος, μειωμένη παραγωγή γάλατος) ώστε να ανακουφίσουμε τη μητέρα και να μειώσουμε πιθανές υποτροπές.

Στοιχεία Αναζήτησης: Παιδιατρος, Ιατρος Εφηβων, Συμβουλος Γαλουχιας, Αναπτυξιολογος, Συμβουλος Διατροφης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ωράριο Λειτουργίας
Μόνο με ραντεβού
 
Μοιράσου το: