Κατηγορίες
Οδοντίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης
1991, Οδοντιατρική Σχολή του Παν/μίου Αθηνών
1998, Αμερική / ειδίκευση στην Οδοντική Προσθετική - Παν/μιο του Connecticut School of Dental Medicine, USA, 3 χρόνια εντατικής εκπαίδευσης απέκτησε την ειδικότητα της Προσθετολόγου & τον τίτλο του Master το 2001.
Από το 1997 Διδάσκει Ακίνητη & Κινητή Προσθετική στην κλινική συνολικής αντιμετώπισης της Οδοντιατρικής Σχολής του Παν/μίου Αθηνών.
1998-2001 εργάστηκε ως clinical instructor στο Παν/μιο Connecticut, USA, όπου δίδασκε Προσθετική στους προπτυχιακούς φοιτητές, στα πλαίσια του μεταπτυχιακού της προγράμματος. 
Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε Ελληνικά-Αμερικανικά επιστημονικά περιοδικά, συμμετάσχει & παρουσιάσει εργασίες σε επιστημονικά συνέδρια
Μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Ακίνητης Προσθετικής, Αμερικανικού Κολλεγίου Προσθετολόγων & άλλων επιστημονικών εταιρειών.
Συνεργάτης ΔΘΚΑ ''Υγεία''
Συνεργάζεται με τα νοσοκομεία ΙΑΣΩ General και Ερρίκος Ντυνάν.
www.hygeia.gr/1453/Doctor.html
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο ιατρείο της, όπου εργάζεται συνεχώς από το 2001, ασχολείται με την Αισθητική & Επανορθωτική Οδοντιατρική & τα Οδοντικά Οστεοενσωματούμενα Εμφυτεύματα. Έχει εκτεταμένη εμπειρία στις οδοντικές προσθετικές αποκαταστάσεις & συστήματα οδοντικών εμφυτευμάτων δίνοντας πάντα έμφαση στην αποκατάσταση της αισθητικής & της λειτουργικότητάς τους. Η προσθετική οδοντιατρική που είναι το αντικείμενο της εργασίας της συμπεριλαμβάνει λεύκανση, όψεις ρητίνης, bonding (οδοντική ανάπλαση), όψεις πορσελάνης, κεραμικά ένθετα, επένθετα, στεφάνες, γέφυρες, μερικές & ολικές οδοντοστοιχίες, επένθετες οδοντοστοιχίες, οδοντικά εμφυτεύματα & προσθετική μετά από ατυχήματα που προκαλούν μεγάλες βλάβες στο στόμα & δόντια. Είναι εξειδικευμένη στην αντιμετώπιση συνδρόμων δυσλειτουργίας της Κροταφογναθικής Διάρθρωσης & Γναθοπροσωπική Προσθετική, που περιλαμβάνει την προσθετική αποκατάσταση των ελλειμμάτων που προκύπτουν μετά από χειρουργικές επεμβάσεις για την θεραπεία όγκων στην περιοχή του στόματος & προσώπου. Ασχολείται ενεργά με την κλινική έρευνα σχετικά με τα οδοντικά εμφυτεύματα στα πλαίσια της διδακτορικής της διατριβής, καθώς και με τα οδοντιατρικά κεραμικά υλικά.

Στοιχεία Αναζήτησης: Προσθετολογος, Αισθητικη Οδοντιατρικη, Οψεις Πορσελανης Ρητινης Bonding, Στεφανες Γεφυρες, Οδοντοστοιχιες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα, Εξωτερικό
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Καθημερινά κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: