Κατηγορίες
Συστήματα & Υπηρεσίες Ασφάλειας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η EUROGUARD από το 1980 με μακρά παρουσία στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας, έχει εγκαταστήσει ήδη αρκετά συστήματα συναγερμού και εισάγει τον πρώτο δέκτη για Κέντρο Λήψης Σημάτων στην Ελλάδα της κατασκευάστριας εταιρίας ADEMCO
ΜΕ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ Νο 1 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΕΩΣ ΣΗΜΑΤΩΝ.
Εξελίσσετε συνεχώς επενδύει στις νέες τεχνολογίες σε καινοτόμα συστήματα και σε εξοπλισμό παρέχοντας έτσι πιστοποιημένες υπηρεσίες ασφαλείας. Κινείται πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας και ξεχωρίζει για τα πρωτοποριακά της συστήματα. Συνεργάζεται σχεδόν με όλους τους γνωστούς οίκους κατασκευής συστημάτων ασφαλείας και λαμβάνει σήματα από όλα τα συστήματα συναγερμού με όλους του τρόπους επικοινωνίας (τηλεφωνική γραμμή, internet, GSM, GPRS, SMS)
ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
Η EUROGUARD διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους στόλους αυτοκινήτων καλύπτει έτσι πολλές περιοχές με άμεση επέμβαση αλλά και περιπολίες με κατάλληλα εξοπλισμένα περιπολικά.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Οπτικές ίνες, ιδιόκτητο υπόγειο καλωδιακό δίκτυο, server, UPS, IP τηλεφωνικά κέντα, on line BAGUP Κέντρο Λήψεως Σημάτων είναι μέρος της τεχνολογία και της ασφάλειας που διαθέτουμε για την αδιάλυτη παρακολούθηση τον συστημάτων ασφαλείας προκειμένου να ενημερώνουμε άμεσα τον πελάτη και τη αρμόδιες αστυνομικές αρχές.
ΣΤΟΧΟΣ
Με στόχο η EUROGUARD να εξελιχτεί από ένα απλό κέντρο λήψεως σημάτων σε ένα υπερσύγχρονο κέντρο επιχειρήσεων παρέχοντας στους πελάτες της περισσότερες και αξιόπιστες υπηρεσίες από οποιοδήποτε άλλο κέντρο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Σήματα προσωπικής απειλής - Αφόπλισης υπό απειλή – Ενέδρας - Διάρρηξης – Ληστείας -Ιατρικής βοήθειας – Πυρκαγιάς - Διακοπή επαναφοράς ρεύματος - χαμηλής στάθμης μπαταριάς – υψηλής / χαμηλής θερμοκρασίας – Ανίχνευσης εκρηκτικών αερίων – Διακοπής επικοινωνίας – Test καλής λειτουργίας ,είναι μερικά από τα σήματα που λαμβάνουμε και ενεργούμε αναλόγως.
Παρακολούθηση φυλάκων, οδηγών, αυτοκινήτων, φορτηγών, σκαφών, μοτοσικλετών, είναι μερική από τους κινητούς στόχους που μπορούμε να ελέγξουμε λαμβάνοντας σήματα μέσω GPRS
Προγράμματα on line διασύνδεσης, application για κινητά και Tablet, internet για παρακολούθηση καμερών, email, SMS, στην υπηρεσία του πελάτη για την άμεση και καλύτερη ενημέρωση του.
Μελέτες για σύγχρονα συστήματα, συναγερμού, κάμερες, πυρανίχνευσης, access control παρέχονται εντελώς δωρεάν.
Τεχνική υποστήριξη για παλιά και νέα συστήματα, συντήρηση, επισκευές, οδηγίες χρήσης, προγραμματισμός, συμπληρώνουν την γκάμα τον υπηρεσιών μας.
Δείτε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες στο www.euroguard.gr
24ωρες το 24ωρο EUROGUARD

Στοιχεία Αναζήτησης: Συστηματα Συναγερμου Ασφαλειας, Συστηματα Παρακολουθησης, Συστηματα Πυρασφαλειας, Φυλαξη Επαγγελματικων Χωρων, Κεντρο Ληψης Σηματων Συναγερμου, Βιομετρικα Συστηματα Παρακολουθησης, Εταιρεια Εταιρειες Security, Cctv, Gps Tracker, Παρακολουθηση Στολου Οχηματων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος