Κατηγορίες
Μετακομίσεις & Μεταφορές, Μεταφορές Ξηράς, Αποθήκευση & Διανομή Εμπορευμάτων (Logistics)
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΡΑΪΔΩΝΗΣ, Ιδιοκτήτης   Κιν: 6977223582
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία Ζαραϊδώνης Express Μεταφορική έχει ως έδρα της τον Ασπρόπυργο Αττικής και λειτουργεί στον χώρο των μεταφορών περισσότερα από 35 χρόνια. Διαθέτει έναν άρτιο εξοπλισμό οχημάτων και βαρέων μηχανημάτων νέας τεχνολογίας και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό στον χώρο αυτό. Με γνώμονα την αξιοπιστία και τη συνέπεια, όσον αφορά την ασφάλεια κατ' αρχάς των εμπορευμάτων και κατόπιν τον ακριβή χρόνο παράδοσης, έχει αποκτήσει την εμπιστοσύνη των πελατών της και έχει δημιουργήσει ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο, ώστε το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό για τον πελάτη. Η εταιρεία διαθέτοντας έναν στόλο από φορτηγά (μεταφορών και μετακομίσεων), ανυψωτικά μηχανήματα, κλαρκς, χώρους αποθήκευσης containers, ADR υποδομή, αξιόπιστο και έμπειρο προσωπικό δεν επαναπαύεται και προσβλέπει στο μέλλον για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και επενδύσεις.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Συσκευασίες επίπλων, Συσκευασίες υαλικών, εύθραυστων αντικειμένων, βιβλίων, ρούχων κ.λπ., Αποσυναρμολόγηση - Συναρμολόγηση επίπλων, Αποσύνδεση - Σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών, Ειδικό συνεργείο για τη μεταφορά πιάνων, Αποθηκεύσεις οικοσκευών.
24ωρη εξυπηρέτηση.

Στοιχεία Αναζήτησης: Container, Χερσαιες, Αμπαλαζ, Μικρομεταφορες, Αποσυναρμολογηση, Συναρμολογηση, Οικοσκευες Οικοσυσκευες, Μεταφορες Πιανων Μεταφορα, Μεταφορες Ευφλεκτων Υλικων, Ψυγειομεταφορες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Διακρίσεις - Βραβεία - Πιστοποιήσεις (Αwards)
  • #DPS_SPECIAL_COPY: 735274 A75594 2
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Όλο το 24ωρο.
 
Μοιράσου το: