Κατηγορίες
Συστήματα & Υπηρεσίες Ασφάλειας, Θυροτηλέφωνα - Ενδοσυνεννοήσεις - Ενδοεπικοινωνία, Κλειστά Κυκλώματα Τηλεοράσεων, Αυτοματισμοί
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Κέντρο Λήψης Σημάτων της ATLAS παρέχει πιστοποιημένες υπηρεσίες επιτήρησης σε κάθε είδους εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, ενημερώνοντας άμεσα την Αστυνομία και τον ιδιοκτήτη σε περίπτωση απόπειρας διάρρηξης, ληστείας, προσωπικής απειλής κ.α., 24 ώρες το 24ωρο.

30 χρόνια εμπειρία και τεχνογνωσία στα συστήματα ασφαλείας
Ο όμιλος ATLAS GROUP αποτελεί σήμερα τη Νο.1 επιλογή σε θέματα ασφάλειας, διατηρώντας ηγετική παρουσία στην αγορά από το 1982
Περισσότεροι από 30.000 συνδρομητές Παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρονικών υπηρεσιών ασφαλείας σε οικιακούς πελάτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, η ATLAS κερδίζει συνεχώς την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την πιστότητα των πελατών της.

Πιστοποιημένες υπηρεσίες ασφαλείας

Η ATLAS εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2008, σύμφωνα με το οποίο πιστοποιείται η ποιότητα στον τρόπο παροχής των υπηρεσιών της.

Τεχνολογική υπεροχή
Η υλοποίηση τεχνολογίας αιχμής σε συνδυασμό με προηγμένα συστήματα και έμπειρο προσωπικό, εξασφαλίζουν ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες με χαμηλό κόστος για τον πελάτη.

Ετοιμότητα του συστήματος
Η σύνδεση με το Κέντρο εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία του συναγερμού (ενημέρωση για πτώση μπαταρίας, βλάβη, διακοπής ρεύματος κ.α.) με σκοπό να βρίσκεται διαρκώς σε ετοιμότητα, σε περίπτωση κινδύνου.

Ο συναγερμός σας στα καλύτερα χέρια!
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Για την ολοκληρωμένη ασφάλεια στον χώρο σας, σας ενημερώνουμε ότι η σύνδεση του συναγερμού σας με το Κέντρο Λήψης Σημάτων της ATLAS SECURITY, εξασφαλίζει σε 24ωρη βάση ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση κινδύνου θα ενημερωθεί άμεσα η Αστυνομία και εσείς, είτε βρίσκεστε στον χώρο είτε όχι.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 24ΩΡΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ATLAS SECURITY

Σήμα Διάρρηξης
Αναγνώριση της ζώνης που παραβιάστηκε, ειδοποίηση της Άμεσου Δράσης (100) και ενημέρωση του πελάτη στα τηλέφωνα ανάγκης που έχει δηλώσει.

Σήμα Προσωπικής Απειλής
«Απειλή» μέσω συγκεκριμένου συνδυασμού από το πληκτρολόγιο. Ειδοποίηση της Άμεσου Δράσης (100) και άμεση ενημέρωση στα τηλέφωνα ανάγκης.

Σήμα Αφόπλισης Υπό Απειλή
Αφόπλιση του συστήματος υπό απειλή, μέσω μυστικού κωδικού. Ειδοποίηση της Άμεσου Δράσης (100) και άμεση ενημέρωση στα τηλέφωνα ανάγκης.

Σήμα Ληστείας
Πάτημα ειδικής συσκευής «Μπουτόν πανικού». Ειδοποίηση της Άμεσου Δράσης (100) και άμεση ενημέρωση στα τηλέφωνα ανάγκης.

Σήμα Ιατρικής Ανάγκης
Άμεση ειδοποίηση στα τηλέφωνα ανάγκης που έχει δηλώσει ο πελάτης για αυτή την περίπτωση (συγγενείς, προσωπικός γιατρός κ.λπ.).

Σήμα Παραβίασης Συστήματος
Παρενόχληση της μονάδας ή της σειρήνας του συστήματος. Ειδοποίηση της Άμεσου Δράσης (100) και άμεση ενημέρωση στα τηλέφωνα ανάγκης.

Δείτε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες στο www.atlasecurity.gr

Στοιχεία Αναζήτησης: 24ωρο Κεντρο Ληψης Σηματων, Συστηματα Ασφαλειας, Παρακολουθηση, Κεντρικος Σταθμος, Συναγερμος, Κλειστο Κυκλωμα Τηλεοραση, Καμερες, Security, Σειρηνες, Αμεση Επεμβαση Περιπολιες, Φυλαξεις, Συναγερμοι, Θυροτηλεορασεις, Συστηματα Συνεγερμου, Αντικλεπτικα Συστηματα Εμπορευματων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Διακρίσεις - Βραβεία - Πιστοποιήσεις (Αwards)
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Όλο το 24ωρο.
 
Μοιράσου το: