Κατηγορίες
Μαιευτήρες - Γυναικολόγοι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΡΑΔΑΓΛΗΣ , Τηλ: 2105811656 
ΕΟΠΥΥ
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Σ. Καράδαγλης ειδικεύτηκε στη Μαιευτική - Γυναικολογία στην Αθήνα. Μετά την απόκτηση του τίτλου της ειδικότητας με εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, μετέβη στο Στρασβούργο όπου και εξειδικεύτηκε στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική στο E.I.T.S. - ένα από τα κέντρα αναφοράς στον συγκεκριμένο τομέα στην Ευρώπη - υπό την εποπτεία του καθηγητή A. Wattiez. Εργάστηκε στη Μαιευτική - Γυναικολογική κλινική του Τζάνειου Νοσοκομείου Πειραιά με την ιδιότητα του Επιμελητή, όπου και αντιμετώπισε πλήθος Μαιευτικών και Γυναικολογικών περιστατικών. Ιδιαίτερο πεδίο ενδιαφέροντος αποτελούν επίσης, η παρακολούθηση κυήσεων υψηλού κινδύνου, η παθολογία τραχήλου μήτρας - HPV λοίμωξη/κολποσκόπηση. Ο Ιατρός, έχοντας λάβει και την πιστοποίηση ALSO (Advanced Life Support in Obstetrics), έχει ως κύριο μέλημα την προώθηση του φυσιολογικού τοκετού ακόμα και μετά από προηγηθείσα καισαρική τομή, προεκλαμψία, σακχαρώδη διαβήτη κ.τ.λ.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Σε έναν μοντέρνο χώρο, μακριά από τα στερεότυπα του τυπικού Ιατρείου, φιλοδοξούμε κάθε γυναίκα να βρει μια λύση στο ζήτημα που την απασχολεί.
Κρατούμε τις τιμές σε χαμηλά επίπεδα, ώστε η επίσκεψη στο ιατρείο να μην είναι προνόμιο λίγων, αλλά επιλογή όλων.


Στοιχεία Αναζήτησης: Εγκυμοσυνη, Λαπαροσκοπηση, Γυναικολογια, Ενδομητριωση, Πολυκυστικες Ωοθηκες, Γυναικολογικο Check Up, Test Pap, Παθησεις Μαστου, Εμμηνοπαυση, Εγκυος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 17:00 έως 20:00.
 
Μοιράσου το: