Κατηγορίες
Σεμινάρια, Μανικιούρ - Πεντικιούρ - Τεχνητά νύχια
Ονυχοπλαστική
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 2008 στον χώρο της ομορφιάς προσφέροντας επαγγελματικά προϊόντα υψηλής ποιότητας μανικιούρ-πεντικιούρ – ονυχοπλαστικής – μακιγιάζ - μόνιμου μακιγιάζ καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες ανάγκες του επαγγελματία που ανήκει στον χώρο της αισθητικής.
Στόχος μας για μια άριστη συνεργασία που θα αντέξει στον χρόνο είναι η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών μας και για τον λόγο αυτό έχει συσταθεί ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο προσφέρει την τεχνογνωσία αλλά και τις υπηρεσίες του όλο το 24ωρο.
Με ιδιαίτερο ζήλο, πολυετή εμπειρία αλλά και λεπτομερή σχεδιασμό η εταιρία μας τρέχει καθημερινά ατομικά προγράμματα εκπαίδευσης με σκοπό την άριστη κατάρτιση του ανειδίκευτου με δυνατότητα άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης αλλά και σεμινάρια μετεκπαίδευσης επαγγελματιών με στόχο τις υψηλότερες επιδόσεις τεχνογνωσίας απέναντι σε μια ανταγωνιστική αγορά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η εκπαίδευση γίνεται αποκλειστικά με προϊόντα υψηλής ποιότητας: China Glaze – Ardell – NBM - Super Nail.
Εκπαιδευτικά προγράμματα:

 • Μανικιούρ
 • Πεντικιούρ
 • Ονυχοπλαστική

Παρακολουθήστε ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ονυχοπλαστικής και γίνετε ένας άριστος επαγγελματίας γνωρίζοντας σε βάθος όλα τα μυστικά της αισθητικής άκρων. Μια άρτια εκπαιδευμένη ομάδα θα σας μυήσει στον χώρο του καλλωπισμού των άκρων

 • Nail art
  Αναρριχηθείτε επαγγελματικά και καθιερωθείτε ως Nail Artist στον ήδη απαιτητικό χώρο της ονυχοπλαστικής παρακολουθώντας ένα από τα ατομικά μας εκπαιδευτικά προγράμματα. Γραμμικό σχέδιο 3D σχέδιο Nail Design
 • Eyelash extension
  Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας και ενισχύστε την επαγγελματική σας αποδοτικότητα με ένα πρωτοποριακό σεμινάριο εκμάθησης τοποθέτησης βλεφαρίδων (Eyelash Extensions) από άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτές. Η εργασία γίνεται εξ ολοκλήρου με BDC Eyelash-Extensions.
 • Microblanding
  Τι είναι το Microblading? Microblading: η ιαπωνική μέθοδος βαφής που γίνεται με το χέρι και όχι με μηχάνημα για ακόμη πιο φυσικό σχεδιασμό φρυδιών. Πρόκειται για μια εναλλακτική μέθοδο του κλασικού μόνιμου τατουάζ.
 • Μόνιμο μακιγιάζ

Στο κατάστημά μας θα βρείτε επώνυμα επαγγελματικά προϊόντα.
China glaze
Ardell
Prolinc
NBM
SuperNail


Στοιχεία Αναζήτησης: Σεμιναρια Μανικιουρ, Σεμιναρια Ονυχοπλαστικης, Σεμιναρια Tattoo, Σεμιναρια Nail Art, Επαγγελματικα Σεμιναρια Ομορφιας, Επωνυμα Επαγγελματικα Προϊοντα, Σεμιναρια Βλεφαριδες, China Glaze Ardell, Nbm Super Nail
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα και Τετάρτη από 09:00 έως 18:00
Τρίτη Πέμπτη και Παρασκευή από 09:00 έως 20:00
Σάββατο από 09:00 έως 15:00
 
Μοιράσου το: