Κατηγορίες
Ανακύκλωση, Μέταλλα
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία ΡΙ-ΜΕΤΑΛ ΣΚΡΑΠ ΟΕ έχει ως αντικείμενο τη διαχείριση και την ανακύκλωση μετάλλων. Με σεβασμό προς το περιβάλλον και με σκοπό την ορθή περιβαλλοντική διαχείριση των παλαιών σιδήρων και μη σιδηρούχων μετάλλων η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 2001 στον τομέα της ανακύκλωσης διαθέτοντας παραρτήματα στο Βόλο και στα Ιωάννινα. Η πολυετής εμπειρία, ο σύγχρονος εξοπλισμός και το εξειδικευμένο προσωπικό έχουν κερδίσει την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των πελατών της, που την έχουν κατατάξει σε μία από τις πιο πετυχημένες και συνεχώς αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο της ανακύκλωσης.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η «ΡΙ-ΜΕΤΑΛ ΣΚΡΑΠ ΟΕ» με δυνατότητα ανακύκλωσης διαφόρων ειδών μετάλλων όπως σίδηρος, χαλκός, ορείχαλκος (μπρούντζος), αλουμίνιο, ανοξείδωτος χάλυβας (INOX) και μόλυβδος διαθέτει εξειδικευμένα μέσα μεταφοράς προϊόντων scrap, μπαταριών, ηλεκτρικών και ηλεκτροκίνητων συσκευών από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας με πληρωμή της μετρητοίς. Παρέχει κάδους περισυλλογής και μεταφοράς καθώς επίσης αναλαμβάνει την οριστική απόσυρση και διαγραφή αυτοκινήτων αφού αποτελεί μονάδα εναλλακτικής διαχείρισης συμβεβλημένη με την ΕΔΟΕ.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ανακυκλωση Σιδηρος, Χαλκος, Ορειχαλκος Μπρουντζος, Ανακυκλωση Αλουμινιο, Ανοξειδωτος Χαλυβας Inox, Αποσυρση Διαγραφη Αυτοκινητων, Scrap, Μεταλλα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: