Κατηγορίες
Αυτοκόλλητα, Κάρτες & Αφίσες, Συσκευασία & Τυποποίηση, Ταινίες & Ετικέτες, Γραφίστες - Γραφικές Τέχνες
Περιγραφή Επιχείρησης

Η εταιρεία Γραφικών Τεχνών G. Nikolaou ιδρύθηκε το 1987 από τον Γιώργο Νικολάου, ο οποίος ήδη εργαζόταν στον κλάδο των Γραφικών Τεχνών επί 20 συναπτά έτη.
Σήμερα η ΝΙΚΟΛΑΟΥ GRAPHIC ARTS λειτουργεί σε νέες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Σύγχρονος εξοπλισμός έχει αποκτηθεί και εμπλουτίζεται για κάθε δραστηριότητα που αναπτύσσει.
Η εταιρεία μας εξειδικεύεται:

 • Δημιουργικό
  Μελέτη και σχεδιασμός μακέτας για έντυπα και συσκευασίες.
 • Pre-press
  Προεκτυπωτικές υπηρεσίες που αφορούν επεξεργασία τελικών αρχείων για ασφαλείς και πιστοποιημένες εκτυπώσεις για offset και packaging.
 • Packaging
  Παραγωγή αναλογικών και ψηφιακών (Laser CTP) κλισέ εκτύπωσης, έως 90x120cm, για Φλεξογραφία, Dry Offset, Ετικετοποιία, Μεταλλοτυπία και Τοπικό Βερνίκι, καθώς και στην κατασκευή κλισέ letterpress - με βάση το πλαστικό ή το μέταλλο - και για μαγνητικούς κυλίνδρους.

Αταλάντευτες αρχές της εταιρείας είναι η συνέπεια, η εργασία με ποιότητα και η απόλυτη φερεγγυότητα προς το σύνολο της αγοράς.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
 • Package Printing & Design
  Σχεδιασμός συσκευασίας & Κατασκευή κλισέ
 • Creative Design
  Τμήμα Δημιουργικού Σχεδιασμού, είναι δική μας ευθύνη να αναζητήσουμε την πλέον επιτυχημένη επιλογή ιδέας η οποία ταιριάζει στον πελάτη και στο προιόν ή την υπηρεσία που επιθυμεί να προβάλει. Λέξεις & εικόνες πρωτότυπες συνδιάζονται σε ολοκληρωμένες προτάσεις, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στους στρητηγικούς και εμπορικούς σας στόχους!
 • Pre–Press Services
  Τμήμα προεκτυπωτικών υπηρεσιών
 • Offset Printing & Design
  Δημιουργικό & Προεκτυπωτικές υπηρεσίες

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ – ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ
Υψηλής ποιότητας Ψηφιακά δοκίμια dot proof, για να γνωρίζετε έγκαιρα τα αποτελέσματα της εργασίας σας.
Folder, Διαφημιστικά Φυλλάδια, Επιστολόχαρτα, Φάκελοι, Προσπέκτους, Κάρτες, Προσκλήσεις, Κατάλογοι προιόντων, flyer, Αφίσες
Προιόντα μας:
Bucket dry offset
Cup thermoform dry offset
Εύκαμπτα υλικά Flexo
Χάρτινες σακούλες Flexo
Μεταλλικές επιφάνειες
Sport UV & Γκοφρέ
Ανάγλυφα Φιαλών


Στοιχεία Αναζήτησης: Δημιουργια Λογοτυπου, Δημιουργικα Γραφεια, Σχεδιασμος Συσκευασιας Συσκευασιων, Κλισε, Φλεξογραφια, Dry Offset, Αυτοκολλητο Για Τοιχους, Flexo Φλεξο, Χαρτινες Σακουλες, Κλισε Εκτυπωσης, Προεκτυπωτικες Υπηρεσιες, Περιπτερα Εκθεσεων, Γραφιστας Γραφιστες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: