Κατηγορίες
Αγγειοχειρουργοί
Περιγραφή Επιχείρησης
Ιατρείο Τριπόλεως: 28ης Οκτωβρίου 23.
Ο αγγειολόγος - αγγειοχειρουργός Πέτρος Μουστόγιαννης είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών και απέκτησε την ειδικότητά του στα Νοσοκομεία ΓΚΝ Πειραιά (3 χρόνια γενική Χειρουργική) και ΚΑΤ (4 χρόνια αγγειοχειρουργική) και την ασκεί από το 2000.
Επιπλέον είναι Συνεργάτης των Νοσοκομείων ΥΓΕΙΑ & ΜΗΤΕΡΑ. Λειτουργεί 3 Ιατρεία, εκ των οποίων ένα είναι στο Χαλάνδρι το 2ο στο Ίλιον και το 3ο στην Τρίπολη.
Είναι ενεργό μέλος της Ευρωπαϊκής Αγγειοχειρουργικής Εταιρείας (ESVS), της Ελληνικής Αγγειοχειρουργικής Εταιρείας, της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Φλεβολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Χειρ. Εταιρείας, της Ελλ. Εταιρείας Τραυμάτων και πολλών άλλων. Από τη λήξη της ειδικότητας έχει παρακολουθήσει πολλαπλές εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο Εξωτερικό (π.χ. ΗΠΑ - Beth Israel Medicel Center, Γερμανία - Νυρεμβέργη P. Raithel, Ελβετία Pontresine).
Τέλος ο αγγειολόγος - αγγειοχειρουργός Πέτρος Μουστόγιαννης είναι μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του επίσημου περιοδικού της Ελλ. Αγγειοχ/κής Εταιρείας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η διάγνωση και η θεραπεία των αγγειακών παθήσεων σήμερα, στηρίζεται τόσο στην εμπειρία και στην εκπαίδευση του αγγειοχειρουργού, όσο και σε πλήθος εξειδικευμένων και μοντέρνων μεθόδων που η ιατρική τεχνολογία μας παρέχει.
Ειδικά για τις αρτηριακές παθήσεις, η κλασική αγγειοχειρουργική συμπληρώνεται με απόλυτη επιτυχία με τις ενδαγγειακές τεχνικές, είτε ξεχωριστά είτε σε συνδυασμό, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο. 
Ειδικά για τις αρτηριακές παθήσεις, η κλασική αγγειοχειρουργική συμπληρώνεται με απόλυτη επιτυχία με τις ενδαγγειακές τεχνικές, είτε ξεχωριστά είτε σε συνδυασμό, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.
Οι φλεβικές παθήσεις επίσης αντιμετωπίζονται μ' ένα πλήθος θεραπευτικών παρεμβάσεων, είτε ξεχωριστά είτε σε συνδυασμό (χειρουργική αντιμετώπιση, lazer, RF, σκληροθεραπεία).
Ο ιατρός Μουστόγιαννης Πέτρος εξειδικεύεται στα παρακάτω: ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΑΡΤΗΡΙΩΝ
Αποφρακτική αρτηριοπάθεια κάτω άκρων
Στένωση καρωτίδων
Ανεύρυσμα θωρακικής αορτής
Ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής
Ανευρύσματα αλλων αρτηριών
Σπλαχνική ισχαιμία
Διαβητικό πόδι
Αγγειοσυσπαστικές διαταραχές των άκρων (πχ σ. Raynaud)
ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΦΛΕΒΩΝ
Φλεβική ανεπάρκεια κάτω άκρων (ευρυαγγείες, φλεβεκτασίες, κιρσοί)
Επιπολής θρομβοφλεβίτιδα
Εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση
ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΛΕΜΦΑΓΓΕΙΩΝ
Λεμφοίδημα
Λεμφαγγειϊτιδα, ερυσίπελας


Στοιχεία Αναζήτησης: Θεραπεια Κιρσοι Κιρσων, Ευρυαγγειες Στα Ποδια, Φλεβιτης Φλεβικη Ανεπαρκεια, Αγγειολογος Αγγειολογοι, Ευρυαγγειες Ποδιων, Αποφρακτικη Αρτηριοπαθεια Κατω Ακρων, Στενωση Καρωτιδων, Ανευρυσμα Θωρακικης Κοιλιακης Αορτης, Διαβητικο Ποδι, Λεμφοιδημα Λεμφαγγειιτιδα, Φλεβικη Θρομβωση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μοιράσου το: