Κατηγορίες
Μικροβιολογικά Εργαστήρια, Βιοπαθολόγοι - Μικροβιολόγοι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΝΘΗ ΡΩΜΑΝΑ  
ΕΟΠΥΥ
ΥΠΕΘΑ
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ιατρός Ρωμανά Ανθή αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου G. D’ Annunzio Ιταλίας, με βαθμό πτυχίου ‘’Άριστα’’. Μετά το πέρας των σπουδών της εργάστηκε για δύο έτη στο εργαστήριο Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου. Ειδικεύθηκε στη Βιοπαθολογία – Μικροβιολογία στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου και έλαβε εξειδίκευση στην ανδρική υπογονιμότητα – σπερμοδιάγραμμα. Έχει εργαστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λειβαδιάς και ως επιμελήτρια στα Γενικά Νοσοκομεία Διδυμοτείχου και Δράμας. Ως ειδικός Βιοπαθολόγος έλαβε εξειδίκευση στις καλλιέργειες κολπικών επιχρισμάτων στο Αρεταίειο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών. Επίσης εξειδικεύτηκε στην παρασιτολογία στη Σχολή Δημόσιας Υγείας Αθηνών. Έχει λάβει μέρος με εργασίες, ομιλίες και ανακοινώσεις σε πλήθος συνεδρίων και ημερίδων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Από τον Αύγουστο του 2014 διατηρεί μικροβιολογικό διαγνωστικό ιατρείο, στην οδό Θάσου 3. Το ιατρείο είναι ισόγειο ώστε να διευκολύνει την πρόσβαση σε άτομα με κινητικές δυσκολίες.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Στο ιατρείο λειτουργούν τα εξής τμήματα:

  • Μικροβιολογικό
  • Αιματολογικό
  • Βιοχημικό
  • Ορμονολογικό
  • Ανοσολογικό
  • Έλεγχος γονιμότητας
  • Προγεννητικός έλεγχος

Στοιχεία Αναζήτησης: Συμβεβλημενο Με Εοπυυ, Αιμοληψιες Κατ' Οικον, Αιματολογικο, Ανοσολογικο, Βιοχημικες Εξετασεις, Check Up, Ελεγχος Γονιμοτητας, Σπερμοδιαγραμμα, Ορμονολογικο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλο το νομό Ροδόπης.
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα Τρίτη και Πέμπτη από 07:00 έως 14:00 & από 18:00 έως 20:00
Τετάρτη και Παρασκευή από 07:00 έως 14:00
Σάββατο από 09:00 έως 12:00 κατόπιν συνεννόησης.
 
Μοιράσου το: