Κατηγορίες
Φαρμακεία, Καλλυντικά
Περιγραφή Επιχείρησης
Το φαρμακείο Μπάρτζη στο Μοναστηράκι ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Απρίλιο του 2019. Δραστηριοποιείται στη λιανική πώληση φαρμάκων και παραφαρμάκων καθώς και στην αντιπροσώπευση ξένων εταιρειών συμπληρωμάτων διατροφής.
Σήμερα διοικείται από τη δεύτερη γενιά φαρμακοποιών και διατηρεί την προσωπική σχέση με τους πελάτες.
Η φιλοσοφία και το όραμά μας είναι να διατηρήσουμε την προσωπική σχέση που έχουμε με κάθε ένα πελάτη μας και να ικανοποιήσουμε κάθε του ξεχωριστή ανάγκη στο επίπεδο της υγείας και της ομορφιάς, με το να είμαστε δίπλα του σε κάθε στάδιο της ζωής του.

Οι αξίες μας
Πάθος & Δημιουργικότητα: Το πάθος για τη δουλειά μας είναι αυτό που μας διακρίνει.
Εμπιστοσύνη και Σεβασμός: Η υπευθυνότητα στην εκτέλεση της εργασίας και η ειλικρίνεια και ο σεβασμός στη σχέση μας με τον πελάτη είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει. Με τη σοβαρότητα στην παροχή φαρμακευτικών υπηρεσιών έχουμε αποκτήσει πιστούς και αφοσιωμένους πελάτες.
Διά βίου εκπαίδευση: Η συνεχής ενημέρωση πάνω στις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των νέων φαρμάκων αλλά και των καινούργιων προϊόντων υγείας και ομορφιάς αποτελεί διαχρονική μας προσπάθεια.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το φαρμακείο Μπάρτζη διαθέτει πάνω από 6000 προϊόντα ευεξίας και ομορφιάς, τμήμα διαγνωστικών μετρήσεων (αρτηριακή πίεση, έλεγχος γλυκόζης, χοληστερίνης), τμήμα συμβουλευτικής φαρμακευτικής (χρήση φαρμάκων, συμβουλές για χρόνιες παθήσεις π.χ διαβήτης) αλλά και φαρμακευτικής φροντίδας (διακοπή καπνίσματος, αντισύλληψη, παχυσαρκία, αντιμετώπιση μικροτραυματισμών). Πρόσφατα υιοθετήσαμε το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Βρεφικα Προϊοντα, Βιταμινες, Συμπληρωματα Διατροφης, Στοματικη Υγιεινη, Αντηλιακα, Super Foods, Διατροφη Διαβητικων, Προϊοντα Αδυνατισματος, Διευρυμενο Ωραριο, Τηλεφωνικες Παραγγελιες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Μοναστηράκι, Ομόνοια, Ψυρρή, Σύνταγμα, Πλ Αγίας Ειρήνης, Ακρόπολη
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Με χρεωστική
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα & Τετάρτη από 08:00 έως 17:00
Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή από 08:00 έως 20:00
Σάββατο από 08:00 έως 16:00
 
Μοιράσου το: