Κατηγορίες
Φωτογραφεία & Φωτογράφοι, Είδη Γάμου & Βάπτισης
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο φωτογράφος Νίκος Ζαμπέλης γεννήθηκε το 1985 στη Λευκάδα. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στο νησί.
Η σχέση του με τη φωτογραφία ξεκίνησε πολύ νωρίς, μόλις από 15 χρονών αφού η αγάπη, για το τότε χόμπι του, τον ώθησε να φωτογραφίζει πρόσωπα και όμορφα τοπία στον τόπο του.
Από το 2005 δημιούργησε το δικό του χώρο έκφρασης το φωτογραφείο Studio Flash στην κεντρική διασταύρωση της Λευκάδας στην πλατεία του Αγίου Μηνά. Με τα σύγχρονα ψηφιακά μηχανήματα εκτυπώσεων που διαθέτει αλλά και με τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού του στο τομέα της ψηφιακής φωτογραφίας και βίντεο το έχουν καταξιώσει στη συνείδηση και του πιο απαιτητικού πελάτη ως το κορυφαίο στο είδος του.
Από το 2001 έχει αρχίσει να ασχολείται ενεργά με την εικονοληψία και την επεξεργασία βίντεο (μοντάζ). Από τον Μάρτιο του 2015 είναι μέσα στους πιστοποιημένους χρήστες επεξεργασίας βίντεο (grass cutters) της κορυφαίας εταιρείας στο χώρο της εικόνας της Grassvaley. Με πολλά δημιουργικά project στο ενεργητικό του συνεχίζει αμείωτα την δημιουργία βίντεο σε γάμους, βαπτίσεις, εκδηλώσεις και ντοκιμαντέρ.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Γάμος
  • Βάφτιση
  • Μοντάζ
  • Βιντεοσκοπήσεις

Στοιχεία Αναζήτησης: Φωτογραφιση Γαμου, Φωτογραφιση Βαπτισης, Φωτογραφιες Ταυτοτητων, Επεξεργασια Φωτογραφιας, Βιντεο Γαμου, Βιντεο Βαπτισης, Μονταζ
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: