Κατηγορίες
Φιλοξενία - Φύλαξη Κατοικίδιων Ζώων
Περιγραφή Επιχείρησης
Εδώ στο ξενοδοχείο μας Ι Love Dogs σε δέκα καταπράσινα στρέμματα, τρεις πισίνες, 3 χώροι για βόλτες και παιχνίδια, ιδιωτικά σπίτια για τα σκυλιά με κρεβάτια, παράθυρα, θέρμανση, φιλοξενούμε τους τετράποδους φίλους μας.
Γύρω από το κάθε σπιτάκι, μονοκατοικία υπάρχει ιδιωτικός κήπος αυλή με κλαίουσες, γκαζόν, ξαπλώστρες παραλίας και ό,τι άλλη γλυκιά τρέλα μπορείτε να φανταστείτε για να προαυλίζονται οι σκύλοι μας με τις ιδιωτικές τους παρέες.
Η σχέση μας με τα σκυλιά είναι προσωπική, ο χώρος που τα φιλοξενούμε είναι και το σπίτι μας και είμαστε μια μεγάλη οικογενειακή επιχείρηση, το 'κρυμμένο ευχάριστο μυστικό μεταξύ ζωόφιλων'.
Δεν είμαστε οι φθηνότεροι αλλά δεν μπορείς να περιμένεις την ίδια χρέωση σε ένα κελί φυλακής και σε μια μονοκατοικία πολυτελείας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Οι φιλοξενούμενοι τετράποδοι φίλοι διαμένουν σε ατομικά σπίτια από 4 έως 8 τ.μ. με προσωπικό κήπο για άσκηση από 40 έως 150 τ.μ.
Στο πανσιόν μας υπάρχει η επιλογή να μένει ο σκύλος σας μαζί με άλλο σκυλάκι, να μη νιώσει τη μοναξιά στη διάρκεια φιλοξενίας.
Στο θερμαινόμενο εσωτερικό χώρο, ο σκύλος σας θα βρει το κρεβατάκι του με καθαρές κουβέρτες, το φαγητό και το νερό τους.
Στη διάρκεια φύλαξης των σκύλων καθαρίζουμε τον χώρο διαμονής 3 φορές την ημέρα.
Κάθε σκύλος έχει την ευκαιρία να αθλείται και να παίζει μόνο του ή με παρέα καθημερινά σε 3 ειδικά διαμορφωμένους χώρους με ασφάλεια και παρακολούθηση από έμπειρο προσωπικό μας.
Στα κουτάβια και στα ηλικιωμένα σκυλάκια υπάρχει ιδιαίτερη προσοχή.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ξενοδοχειο Σκυλων Ξενοδοχεια Σκυλων, Πανσιον Σκυλων, Φιλοξενια Σκυλων, Ξενωνας Σκυλων, Dog Hotel, Pet Boarding, Ξενοδοχειο Ζωων Ξενοδοχεια Ζωων, Κεντρο Φιλοξενιας Σκυλων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Αττική.
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: