Κατηγορίες
Γερανοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΤΣΙΚΡΙΤΣΑΚΗΣ   Κιν: 6974736415
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία «Κωνσταντίνος Τσικριτσάκης και υιός» ιδρύθηκε το1978.
Το 1993, με 20 χρόνια στο χώρο της ανύψωσης και των μεταφορών, ο Κωνσταντίνος Τσικριτσάκης εντάσσει στην εταιρεία το γιο του Φανούρη Τσικριτσάκη και από κοινού συνεχίζουν μέχρι σήμερα.
Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία μας έχει εργαστεί σε διάφορα μεγάλα έργα και έχει αποκτήσει εξειδίκευση στη μεταφορά και ανύψωση ειδικών εργασιών. Μερικά από τα πεδία στα οποία δραστηριοποιούμαστε είναι η ανύψωση και η μεταφορά βαρέων φορτίων, συντήρηση ανεμογεννητριών, τοποθέτηση φωτοβολταϊκών, μεταφορά και τοποθέτηση ιατρικών μηχανημάτων, παροχή υπηρεσιών σε λιμάνια, αεροδρόμια κ.λπ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες βασιζόμενη στην εμπειρία μας, στην τεχνογνωσία μας και στο σύγχρονο ιδιόκτητο εξοπλισμό μας.
Διαθέτουμε όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις συμφώνα με τους κανόνες τις ευρωπαϊκής ένωσης. Οι χειριστές μας διακρίνονται για την υψηλή επαγγελματική τους κατάρτιση, διαθέτουν-χωρίς εξαίρεση- όλα τα απαραίτητα από το νόμο πιστοποιητικά.
Τα μηχανήματα έργου, φορτηγά, νταλίκες και ανυψωτικά μέσα που διαθέτει η εταιρεία μας είναι σε άριστη κατάσταση, επιθεωρούνται τακτικά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ανυψώσεις
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο με απόλυτη επιτυχία στον τομέα της ασφαλούς ανύψωσης, μεταφοράς και εκφόρτωσης βαρέων φορτίων. Προσφέρουμε υπηρεσίες βασιζόμενη στην εμπειρία μας, στην τεχνογνωσία μας και στο σύγχρονο ιδιόκτητο εξοπλισμό μας. Διαθέτουμε ιδιόκτητους γερανούς διαφόρων τύπων, (τηλεσκοπικούς μέχρι 60 τόνους, κλαρκ 2,5 τόνων) που εγγυώνται την ασφαλή ανύψωση.

Μεταφορές

Η εταιρεία ασχολείται κυρίως με τις ειδικές μεταφορές και λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε λύσεις ώστε να διασφαλιστείηαπρόσκοπτηκαιασφαλήμεταφορά.
Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά, φόρτωση και τοποθέτηση οποιουδήποτε μηχανήματος ή βαρέως αντικειμένου. Διαθέτουμε επικαθίμενο όχημα με παπαγάλο μέχρι 40 τονόμετρα που εγγυώνται την ασφαλή μεταφορά και εκφόρτωση. Ο μεταφορικός εξοπλισμός επανδρώνεται με το πιο ειδικευμένο προσωπικό ώστε οι μεταφορές να γίνονται με απόλυτη ασφάλεια.

Συντήρηση Ανεμογεννητριών
Αναλαμβάνουμε, σε συνεργασία με τους δικούς σας εξειδικευμένους τεχνικούς την ασφαλή συντήρηση ανεμογεννητριών με εφαρμόσιμες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ανυψωση Μεταφορα Βαρεων Φορτιων, Συντηρηση Ανεμογεννητριων, Τοποθετηση Φωτοβολταϊκων, Μεταφορα Και Τοποθετηση Ιατρικων Μηχανηματων, Παροχη Υπηρεσιων Σε Λιμανια Αερολιμενες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νομός Ηρακλείου
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: