, 2103244093
,
Κατηγορίες
Εκδοτικοί Οίκοι & Εκδοτικές Εταιρίες, Γραφίστες - Γραφικές Τέχνες, Είδη Δώρων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΥΜΠΗΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Εταιρία Σταύρος Τουμπής & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι η δεύτερη γενιά της Επιχείρησής μας που ιδρύθηκε το 1972 και δραστηριοποιείται στον τομέα των τουριστικών εκδόσεων. H επιχείρηση λειτουργεί με κάθετα οργανωμένη παραγωγή σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3.600 τ.μ. εξοπλισμένη με σύγχρονης τεχνολογίας μηχανήματα και με ανθρώπινο δυναμικό ενημερωμένο και εξοικιωμένο στις εξελίξεις της τεχνογνωσίας.
Το επιτελείο μας, από 25 ειδικευμένα μόνιμα στελέχη και 30 εξωτερικούς συνεργάτες, είναι ένα ολοκληρωμένο κύκλωμα εργασίας το οποίο στελεχώνεται από επαγγελματίες φωτογράφους, γραφίστες, τυπογράφους, επιστημονικούς συνεργάτες, συγγραφείς, και πωλητές.
Τα προϊόντα μας εκδίδονται σε χαρτί εξαιρετικής ποιότητας και κατά περίπτωση οικολογικό. Οι εκτυπώσεις μας σε τετραχρωμία με άριστη απόδοση, η βιβλιοδεσία μας κλασική ή σπιράλ, η τελειοποίηση UV ή πλαστικοποίηση και η συσκευασία τυποποιημένη σε συρρικνωμένη ζελατίνα.
Στη συνέχεια ένα άλλο κύκλωμα, δικτυωμένο σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με μόνιμους αποκλειστικούς αντιπροσώπους, πλασιέ, αποθήκες, καταστήματα χονδρικής και λιανικής παραλαμβάνει και διακινεί τα προϊόντα μας με εμπορικές συναλλαγές ώστε να βρίσκεται για την κάθε περίπτωση η κατάλληλη φόρμουλα συνεργασίας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Πελάτες μας είναι:
Έμποροι χονδρικής πωλήσεως
Εξαγωγείς
Τουριστικά καταστήματα
Καταστήματα λαϊκής τέχνης
Βιβλιοπωλεία
Καταστήματα με είδη δώρων
Σούπερ μάρκετ
Ξενοδοχεία, Πανσιόν
Τουριστικά γραφεία

  • Εκσυγχρονιζόμαστε καθημερινά.
  • Μελετούμε τις δυνατότητές μας.
  • Μηδενίζουμε τις αδυναμίες μας.
  • Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας.
  • Ενημερωνόμαστε για τις ανάγκες του τουρισμού και του αναγνωστικού κοινού.


Πεποίθησή μας είναι η ανάδειξη και η προώθηση της εικόνας της Ελλάδας και η σωστή πληροφόρηση και εξυπηρέτηση του τουρισμού της.
Στόχος της εταιρείας μας είναι η διακίνηση προϊόντων Πολιτισμού, η ανάδειξη της Ιστορίας, της Τέχνης, της Παράδοσης, του Φυσικού Πλούτου και του Μεγαλείου της Ελλάδας συνολικά.
Υποχρέωσή μας είναι η προσφορά και η αλληλεγγύη.
Μέλημά μας είναι η πρόοδος.
Ύψιστη αρχή μας το δικαίωμα στην εργασία από την οποία απορρέουν πολυσήμαντα οφέλη ατομικά και ομαδικά.


Στοιχεία Αναζήτησης: Μαγνητικο Μπλοκ, Τουριστικα Ειδη, Souvenir, Αφισες Poster Ποστερ, Σουπλα Σουβερ, Σχολικα Τετραδια, Επαγγελματικες Καρτες, Τουριστικες Εκδοσεις, Τουριστικοι Οδηγοι, Καρτ Ποσταλ, Τουριστικα Βιβλια, Τουριστικα Ημερολογια, Μαγνητες Τουριστικα Πολυεστερικοι Μαγνητες, Ευχετηριες Καρτες, Τραπουλες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:30 έως 16:30
 
Μοιράσου το: