Κατηγορίες
Παιδικοί Σταθμοί, Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, Ιδιοκτήτρια , Τηλ: 2106033829  Fax: 2106033788  Κιν: 6944833797 Email: artemisiason@gmail.com
Περιγραφή Επιχείρησης
Στην Καλλιθέα Πεντέλης (σύνορα Πεντέλης - Ανθούσας), η οδός Ιάσονας "συνάντησε" την οδό Αρτέμιδος, κι έτσι γεννήθηκε ένα Δημιουργικό Εργαστήρι Προσχολικής Αγωγής (για παιδιά 1-6 ετών). Μέσα σε έναν κήπο 1000 τ.μ. χτίστηκε από την αρχή με μεγάλη φροντίδα και αγάπη ένα δεύτερο σπίτι για τα παιδιά. Χώροι με άφθονο φυσικό φωτισμό, με χρώματα ευχάριστα και απαλά είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν με ασφάλεια και τα δικά σας παιδιά.
Επιλέξαμε να το αποκαλούμε "Δημιουργικό Εργαστήρι" γιατί σκοπός είναι να δίνεται με κάθε ευκαιρία στα παιδιά η δυνατότητα για πειραματισμό και έκφραση της ανεξάντλητης δημιουργικότητάς τους. Όχημα στο ταξίδι της προσχολικής ηλικίας είναι φυσικά η Τέχνη και όλα τα μέσα που προσφέρει.
Μόνο έτσι μπορούν να εκφράζονται τα παιδιά με τις "εκατό γλώσσες" του, όπως περιγράφουν οι εμπνευστές των σχολείων του Reggio Emilia της Βόρειας Ιταλίας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Αυτό που θέλαμε ήταν να δημιουργήσουμε έναν χώρο ζεστό, φιλικό, λειτουργικό για τα παιδιά τηρώντας ταυτόχρονα όλες τις προδιαγραφές που ορίζει το Υπουργείο Υγείας & Πρόνειας.
Γι' αυτό χτίσαμε έναν βρεφονηπιακό σταθμό από την αρχή!
Μέσα σε έναν κήπο 800 τ.μ. δημιουργήθηκε λοιπόν με μεγάλη φροντίδα ένα δεύτερο σπίτι για τα παιδιά. Χώροι φωτεινοί, με χρώματα ευχάριστα και απαλά, είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν με ασφάλεια και τα δικά σας παιδιά.
Ομάδες ανά ηλικία:
1-2 βρεφικό
2-3 μεταβρεφικό
3-4 προπρονηπιακό
4-5 προνηπιακό
5-6 νηπιαγωγείο
Δραστηριότητες:
Ομάδα μουσικής έκφρασης
Ομάδα θεατρικής παιδείας
Εξοικείωση με την αγγλική γλώσσα
Πρόγραμμα κολύμβησης
Άλλες πληροφορίες:
Συνεργασία με τους γονείς
Διατροφή
Σεβασμός για το περιβάλλον
Ισότητα ευκαιριών
Μετακίνηση παιδιών
Το εργαστήρι συνεργάζεται με παιδίατρο, παιδοδοντίατρο, παιδοψυχολόγο, μουσικοπαιδαγωγό, σύμβουλο οικογένειας, ειδικούς παιδαγωγούς για εικαστικές εφαρμογές, θεατρικό παιχνίδι κ.λπ.

Στοιχεία Αναζήτησης: Βρεφικος Σταθμος, Βρεφονηπιακος Σταθμος, Νηπιαγωγειο, Ευελικτα Προγραμματα, Προσχολικη Αγωγη, Σχολικη Ετοιμοτητα, Σταθμος Με Κηπο, Ιδιωτικος Σταθμος, Διευρυμενο Ωραριο, Προσχολικη Εκπαιδευση, Υποχρεωτικη Εκπαιδευση, Προετοιμασια Δημοτικου, Νηπιακη Αγωγη, Διδασκαλια Αγγλικων, Paidikos Stathmos
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Πεντέλη, Γέρακας, Παλλήνη, Ανθούσα, Πικέρμι, Ντράφι, Διώνη, Πάτημα Χαλανδρίου, Άνω Βριλήσσια.
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 07:00 έως 18:00
 
Μοιράσου το: