Κατηγορίες
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις, Καθαρισμός Στρωμάτων
Μυοκτονίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας ξεκίνησε τις εργασίες της το 2003. Με αποκλειστικό αντικείμενο εργασιών την προστασία από παράσιτα, είμαστε σήμερα από τις σταθερά ανερχόμενες εταιρείες του κλάδου
Διαθέτουμε υποκαταστήματα σε Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο, που μας επιτρέπει να καλύπτουμε γρήγορα και αποτελεσματικά εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.
Με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα των τροφίμων και ποτών, οι εργασίες μας χαρακτηρίζονται από τη συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των υπηρεσιών μας και εναρμόνισης με τις νέες ρυθμίσεις των αρμόδιων φορέων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η συνεχής συμμετοχή μας σε σεμινάρια, εκθέσεις και γενικότερα επιστημονικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα, μας επιτρέπει να παρακολουθούμε ανελλιπώς τις εξελίξεις στο επάγγελμά μας και να εφαρμόζουμε σωστά τόσο τις επιστημονικές ανακαλύψεις όσο και τις νέες νομικές ρυθμίσεις αλλά και τις νέες οδηγίες της Ε.Ε.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι οι εργασίες μας:
Εκτελούνται σύμφωνα με το πιστοποιημένο κατά ISO 9001:2008, Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της Εταιρείας μας.
Είναι εγγυημένες για την αποτελεσματικότητά τους και είναι πλήρως εναρμονισμένες με τα διεθνώς εφαρμοζόμενα συστήματα υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων (HACCP, BRC, ISO 22000 κ.ά.)
Καλύπτονται ασφαλιστικά για τυχόν ζημιές σε προϊόντα και ανθρώπους.
Με ανεπτυγμένο το αίσθημα περιβαλλοντικής συνείδησης, εφαρμόζουμε ειδικές διαδικασίες αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμάτων μετά το πέρας των εργασιών (υπολείμματα εντομοκτόνων και ποντικοφαρμάκων, χρησιμοποιημένες συσκευασίες) σύμφωνα με τις διαδικασίες του συστήματος ISO 14001.

  • Απολύμανση
  • Απεντόμωση
  • Μυοκτονία & Καταπολέμηση τρωκτικών
  • Μικροβιοκτονία
  • Απώθηση πτηνών
  • Απώθηση ερπετών

Στοιχεία Αναζήτησης: Ποντικοφαρμακο, Κατσαριδες, Εντομα, Απολυμανση Με Iso, Μυοκτονιες, Απολυμανσεις Καταστηματων, Απολυμανσεις Πολυκατοικιων, Οικολογικες Απολυμανσεις, Απολυμανσεις Βιοτεχνιων, Απολυμανσεις Σπιτιων, Καταπολεμηση Κοριων, Καταπολεμηση Ψυλλων, Περιβαλλοντικες Απολυμανσεις, Απωθηση Ερπετων, Απωθηση Πτηνων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Διακρίσεις - Βραβεία - Πιστοποιήσεις (Αwards)
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: