Κατηγορίες
Ψηφιακές Εκτυπώσεις - Offset, Σφραγίδες - Χαρακτική, Ακρυλικά Προϊόντα, Αυτοκόλλητα, Επιγραφές
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΤΑΣΟΣ ΛΩΛΙΔΗΣ , Τηλ: 2310449000  Κιν: 6977121000
Plexiglass
Φωτεινές Επιγραφές - Επιγραφές Led
Περιγραφή Επιχείρησης
Η δημιουργία της Orange group βασίζεται στο ομαδικό πνεύμα και έρχεται για να καλύψει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης για προβολή – διαφήμιση. Ενσωματώνουμε 4 εταιρείες σε 1 (γραφικών τεχνών, ψηφιακών εκτυπώσεων-επιγραφών, τυπογραφική, χαράξεων-laser cnc ) και αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την ολοκλήρωση κάθε είδους προωθητικής ενέργειας για εσάς και την επιχείρησή σας. Ξεκινάμε από τα πρώτα σας βήματα (σφραγίδες εφορίας) και καταλήγουμε σε μία ολοκληρωμένη εικόνα προς το κοινό. Με απλά βήματα όπως δημιουργία εταιρικής ταυτότητας (λογότυπο, κάρτα, τιμολόγια κ.τ.λ.), κατασκευή και τοποθέτηση επιγραφής, διακόσμηση εσωτερικών χώρων με φωτοταπετσαρίες, φιλοτεχνήσεις οχημάτων κ.α. δημιουργούμε ένα στιβαρό προφίλ για την εταιρεία σας. Προτείνουμε συνεχώς νέες ιδέες βασιζόμενοι στην πολυετή μας πείρα με σκοπό να γίνουμε ο καλύτερος συνεργάτης σας. Δίπλα σας σε κάθε νέο βήμα που σχετίζεται με την προβολή σας και πάντα με ανταγωνιστικές τιμές που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εποχής.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ
Η επιγραφή είναι το σημαντικότερο στοιχείο της οπτικής προβολής της επιχείρησης. Σηματοδοτεί το αντικείμενο που δραστηριοποιείστε και ταυτόχρονα κάνει αναγνωρίσιμο το λογότυπό σας. Όποιο είδος και αν επιλέξετε, η Orange group θα την κατασκευάσει με τα κατάλληλα υλικά, για να μείνει αναλλοίωτη στο χρόνο.
OFFSET ΕΝΤΥΠΑ
Ό,τι χρειάζεται η επιχείρηση από τα πρώτα βήματά της μέχρι την παράδοση των υπηρεσιών της στον πελάτη. Κάρτες, διαφημιστικά έντυπα, τιμολόγια, μηχανογραφικά, αφίσες, κατάλογοι και πολλά άλλα.
STAND - ROLL UP
Η φορητή επιγραφή που δίνει λύση σε εκθέσεις - παρουσιάσεις ή στον επαγγελματικό σας χώρο. Καταλαμβάνει ελάχιστο όγκο μεταφοράς και αποθήκευσης με εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση.
ΓΡΑΜΜΑΤΑ 3D
Τα τρισδιάστατα γράμματα μαγνητίζουν τα βλέμματα με την εντυπωσιακή ευκρίνειά τους. Φωτεινά ή ετερόφωτα είναι πάντα κάτι ξεχωριστό.
ΟΧΗΜΑΤΑ
Το αυτοκίνητο, εκτός από μέσο μεταφοράς, μπορεί να μεταμορφωθεί σε «Κινούμενη Επιγραφή - Διαφήμιση». Εκμεταλλευτείτε τα οχήματά σας, Ι.Χ. & Επαγγελματικά, που είναι σε κοινή θέα όλο το 24ωρο, ακόμα και όταν είναι παρκαρισμένα
ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ (PLEXI GLASS)
To αγαπημένο υλικό των Επιγραφοποιών και ό,τι πιο στυλάτο και σοβαρό για να αναδείξετε την επιχείρησή σας. Οι εφαρμογές του άπειρες και οι δυνατότητές μας απεριόριστες, αφού γνωρίζουμε τα υλικά καλύτερα από τον καθένα.
ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΒΙΝΥΛΙΟΥ
Εκτυπώστε κάθε τι αναγκαίο για την προβολή της Επιχείρησής σας, σε αυτοκόλλητα βινύλια με όποιο χρώμα θέλετε με διάρκεια στο χρόνο. Διαλέξτε την εφαρμογή και αφήστε μας να σας κατευθύνουμε στα σωστά και επώνυμα υλικά.
ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Στοιχεία Αναζήτησης: Εταιρικες Καρτες, Plexi Glass Κατασκευες, Αμμοβολη, Διαφημιστικα Φυλλαδια, Προσκλητηρια, Αυτοκολητα Βιτρινας, Stickers, Αυτοκολλητα One Way, Χαραξεις Laser, Πινακιδες Σημανσης Γραφειου, Φωτεινα Γραμματα, Σχεδιασμος Λογοτυπου, Αυτοκολλητα Αυτοκινητου, Γραμματα 3d, Cnc Router
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Εξυπηρετούμε όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Κατόπιν συνεννοήσεως συνεργαζόμαστε και με την υπόλοιπη Ελλάδα.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 17:00
 
Μοιράσου το: