, 2752096021
Κατηγορίες
Κατασκευή Πισίνας, Φίλτρα Νερού
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία «PISCINITY - Αναγνώστου Ελευθερία & ΣΙΑ ΟΕ» αναλαμβάνει πλήρως την ολοκληρωμένη κατασκευή ιδιωτικής & επαγγελματικής πισίνας παντός τύπου. Η 23χρονη παρουσία του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας μας, Κοσμά Χαραλαμπίδη στον χώρο της πισίνας, σε διευθυντικές θέσεις μεγάλων εταιρειών, οδήγησε σε σύντομο χρονικό διάστημα την εταιρία να εδραιωθεί στον χώρο της πισίνας και να ξεχωρίσει για τα σημαντικά έργα και τον τρόπο λειτουργίας της. Παράλληλα η εταιρία βασιζόμενη στην τεχνογνωσία των στελεχών της λόγο της κακής ποιότητας των νερών της Πελοποννήσου εισήγαγε τον τομέα της επεξεργασίας νερού. Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες στη συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη πισίνας & συστημάτων επεξεργασίας νερού. Διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο εργατικό και τεχνικό προσωπικό. Έχει καταξιωθεί στις πρώτες θέσεις προτίμησης της τοπικής και ευρύτερης αγοράς.
Βασική θέση της εταιρείας μας είναι ο σεβασμός στον πελάτη, η υποστήριξη μετά την πώληση και η συνεχής επιμόρφωση πάνω σε προϊόντα πισίνας και επεξεργασίας νερού, έτσι ώστε να παρέχουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα προϊόντος και υπηρεσιών.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η εταιρεία με δικά της συνεργεία αναλαμβάνει πλήρως τη μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή της πισίνας ολοκληρώνοντας το έργο με την τοποθέτηση και αδιαβροχοποίηση των μαρμάρων και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου. Διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για να υποστηρίξει τις πλέον απαιτητικές κατασκευές που αφορούν πισίνες ελευθέρου σχήματος με καταρράκτη και υπερχείλιση και σε όλους τους τύπους τελικής επιφάνειας πλακάκι, ψηφίδα, εποξειδική βαφή, μεμβράνη και Pebble.
Μετά την κατασκευή της πισίνας η εταιρεία παρέχει εβδομαδιαία συντήρηση, τεχνική υποστήριξη, προμήθεια χημικών αξεσουάρ, συμπληρωματικού εξοπλισμού όπως καλύμματα παντός τύπου, αντλίες θερμότητας και συστήματα απολύμανσης. Προϊόντα WELLNESS με τα ολλανδικής προέλευσης spa, τις σάουνες και τα hammam για επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους.
Προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων επεξεργασίας του νερού με μεθόδους όπως, η φίλτρανση, η αποσκλήρυνση και η αντίστροφη όσμωση. Συστήματα κατάλληλα για κατοικίες, καφετέριες εστιατόρια ξενοδοχεία και πλυντήρια που μπορεί να παράγουν το κατάλληλο νερό.

Στοιχεία Αναζήτησης: Κατασκευη Πισινας, Τιμη Πισινας, Φιλτρα Νερου, Χημικα Πισινας, Καθαρασμος Πισινας, Ανταλλακτικα Πισινας
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα και Τετάρτη από 08:30 έως 17:00
Πέμπτη και Παρασκευή από 8:30 έως 21:00
Σάββατο από 8:30 έως 15:00 & 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση.
 
Μοιράσου το: