,
Κατηγορίες
Ανακύκλωση, Αποκομιδή - Αποτέφρωση Απορριμμάτων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΝΙΚΟΣ ΑΒΔΟΥΛΟΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης

Η εταιρεία Ανακύκλωσης ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΑΤΡΑΣ ΑΒΔΟΥΛΟΣ βρίσκεται στην Πάτρα, στο ΒΙΟ.ΠΑ. Γλαύκου και δραστηριοποιείται στην ανακύκλωση και εμπορία μετάλλων, παλαιών σιδήρων, ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών συσκευών. Επίσης, δραστηριοποιείται στην ανακύκλωση πλαστικών ειδών, χαρτιού καθώς και κάθε είδους ανακυκλώσιμου υλικού.
Πιο συγκεκριμένα αγοράζουμε και ανακυκλώνουμε χονδρικώς και λιανικώς παλιά σίδερα, αλουμίνια, χαλκό, ορείχαλκο (μπρούντζο), μολύβι και ανοξείδωτα μέταλλα (inox).
Ανακυκλώνουμε καλώδια, ζάντες, συσσωρευτές, ηλεκτρομοτέρ, ηλεκτρικά είδη & συσκευές.
Επίσης, αγοράζουμε και ανακυκλώνουμε χονδρικώς και λιανικώς ηλεκτρονικά είδη και συσκευές, πλαστικά είδη, χαρτί και παλέτες (europallet).
Είμαστε σε θέση να μπορούμε να σας παρέχουμε πανελλαδικά και τις εξής υπηρεσίες: αποξήλωση επαγγελματικών χώρων κτηρίων & εργοστασίων, καθαρισμούς χώρων εργοστασίων, καταστημάτων & σπιτιών.
Αγοράζουμε μεταχειρισμένα μηχανήματα όπως ξυλουργικά μηχανήματα, μηχανουργικά μηχανήματα, χωματουργικά μηχανήματα, μηχανήματα εστίασης και παντός είδους μηχανήματα.
Επιπλέον, αγοράζουμε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα & φορτηγά καθώς και παρέχουμε αγορά - διάλυση πλοίων και σκαφών.
Επίσης, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι στην περίπτωση που κλείνετε την επιχείρησή σας και επιθυμείτε να κερδίσετε χρήματα πουλώντας τον εξοπλισμό, θα πρέπει να έρθετε σε επαφή μαζί μας και το συνεργείο μας θα αναλάβει την αποξήλωση και μεταφορά του εξοπλισμού στο χώρο μας. Με αυτόν τον τρόπο εσείς θα κερδίσετε χρήματα χρόνο και θα απαλλαγείτε από οτιδήποτε παλιό ή μηχάνημα που πλέον δεν σας χρειάζεται.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Ανακύκλωση μετάλλων και παλαιών σιδήρων

  • Scrap metal
  • Πλάστιγγα
  • Χαρτί
  • Αλουμίνιο
  • Ορείχαλκος
  • Χαλκός
  • Inox
  • Αποξήλωση κτηρίων
  • Καθαρισμοί χώρων

Στοιχεία Αναζήτησης: Ανακυκλωση Μεταλων, Ανακυκλωση Παλαιων Σιδηρων, Scrap Metal, Ανακυκλωση Μολυβι, Ανακυκλωση Πλαστικα, Ανακυκλωση Χαρτι, Ανακυκλωση Αλουμινιο, Ανακυκλωση Ορειχαλκος, Ανακυκλωση Χαλκου, Ανακυκλωση Inox, Αποξηλωση Κτηριων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 18:00
Σάββατο από 08:00 έως 16:00
 
Μοιράσου το: