, 2104958341
Κατηγορίες
Γενικοί Χειρουργοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ, Συνεργάτης Χειρουργός – Λαπαροσκόπος - Μαστολόγος – Νοσοκομείο ΡΕΑ , Τηλ: 2104942131  Κιν: 6944543302
Alico
Allianz
Axa Ασφαλιστική
Bupa
CPA
Efg Eurolife
Eurostar
GENERALI
Groupama Φοίνιξ
ING
Interamerican
Interasco
International Life
MetLife
METROLIFE
NN Hellas
Universal Life
ΑΓΡΟΤΙΚΗ
ΑΤΕ Ασφαλιστική
Ατλαντική Ένωση
Βικτώρια
Εθνική Ασφαλιστική
Ευρωπαϊκή Πίστη
ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ
Μινέττα
Χειρουργοί Μαστολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο ιατρός κος Ζουριδάκης Ιωάννης είναι Χειρουργός, ειδικός στη Λαπαροσκοπική και Ογκολογική Χειρ/κή, αλλά και στη Χειρ/κή Μαστού, Θυρεοειδούς και Παχυσαρκίας. Απόφοιτος Ιατρικής του Παν. ”La Sapienza” απέκτησε την ειδικότητα της Χειρουργικής στο Νοσ. Ευαγγελισμός. 
Επιστημονικός Συνεργάτης του Παν. Αθηνών.
Απέκτησε το Πανεπιστημιακό Δίπλωμα εξειδίκευσης στη Λαπαροσκοπική Χειρ/κή από το Παν. “Mont Pellie” της Γαλλίας. Εξειδικεύθηκε στις Ογκολογικές Παθήσεις Μαστού στο 6ο Ογκολογικό Νοσ. Γ. Γεννηματάς λαμβάνοντας την ίδια περίοδο Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Εξειδίκευσης στον Καρκίνο του Μαστού, από την EUSOMA. Εξειδικεύτηκε στην ειδική τεχνική αντιμετώπισης της βουβωνοκήλης με διπλό πλέγμα PHS και στη Βαριατρική Χειρ/κή και στη προηγμένη Λαπαροσκοπική Χειρ/κή και αντιμετώπιση της Παχυσαρκίας, Πανεπιστήμιο Αθηνών και MESTRE Ιταλίας.
Ο ιατρός εξασκεί τη Χειρουργική σε μεγάλα ιδιωτικά ιατρικά κέντρα. Εργάζεται ως Χειρουργός, Λαπαροσκόπος, Μαστολογος στο Νοσοκομειο Ρεα. Έχει μεγάλη χειρουργική εμπειρία καθώς έχει πραγματοποιήσει πάνω από 4000 επεμβάσεις έως σήμερα, με απόλυτη επιτυχία.
Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή από 19:00 έως 21:30 κατόπιν ραντεβού στο τηλ.: 2104942131
Πρωί κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο κιν.: 6944543302
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Αρχή μου ως Χειρουργός, είναι η ανθρώπινη προσέγγιση του ασθενούς, αντιμετωπίζοντας συνολικά τον ασθενή που έχει το πρόβλημα και όχι μόνο το πρόβλημα που έχει ο ασθενής.
Αυτή μου η προσέγγιση, συνοδευόμενη τόσο απ' την μακρόχρονη εμπειρία μου στη Χειρουργική, όσο και απ' την αγάπη μου γι' αυτήν, μου επιτρέπει μία εξαίρετη και ειλικρινή σχέση με τον ασθενή, που εγγυάται μαζί με κάθε δυνατή ιατρική και ανθρώπινη προσπάθεια, την άριστη περίθαλψη και ασφαλή του ίαση.
Και αναφερόμενος στον Πατέρα της Ιατρικής Ιπποκράτη, ο οποίος εξυμνώντας, πολύ εύστοχα για την εποχή του, τον ρόλο της Χειρουργικής, εκφράσθηκε με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο, λέγοντας εξής:
"οκόσα φάρμακα ουκ ιήται, σίδηρος ιήται", που σημαίνει, όσες (ασθένειες) δεν θεραπεύουν τα φάρμακα, τις θεραπεύει ο σίδηρος, δηλαδή, το νυστέρι.

Στοιχεία Αναζήτησης: Χολολιθιαση, Χολη, Αιμορροϊδες, Κυστη, Παχυσαρκια, Καρκινος, Εντερο, Θυρεοειδης, Μαστολογος, Λαπαροσκοπηση, Μαστος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Δυτικά προάστια, νότια προάστια, ευρύτερη περιοχή Πειραιά
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Με P.O.S.
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα Τετάρτη και Πέμπτη από 19:00 έως 22:00 κατόπιν ραντεβού
Πρωί κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας
 
Μοιράσου το: