Κατηγορίες
Στρατιωτικά Είδη, Καταστήματα Υποδημάτων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΑΚΚΑΣ , Τηλ: 2105326379  Email: info@armycamp.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Armycamp ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στον χώρο της εμπορίας στρατιωτικών ειδών το 1991 από το Γεώργιο Φ. Σακκά στην παρούσα έδρα της στο Χαϊδάρι (έμπροσθεν της εισόδου των στρατοπέδων ΚΕΒΟΠ- ΚΕΒΔ). Στη δεύτερη δεκαετία της δράσης της η επιχείρηση πέρασε στη δεύτερη γενιά της οικογένειας (Φίλιππος & Σταύρος Σακκάς) και επεκτάθηκε με επιτυχία σε όλους τους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο τμήμα Χονδρικής πώλησης διαθέτουμε επίσημα στην Ελλάδα Αμερικάνικα Άρβυλα ORIGINAL SWAT USA, Πιστολοθήκες FOBUS ISRAEL και στη λιανική VEGA HOLSTERS ITALY, CONDOR USA ΓΙΛΕΚΑ-ΘΗΚΕΣ, 5.11
Παράλληλα, το Armycamp αναθέτει σε επιλεγμένες ελληνικές βιοτεχνίες τη δημιουργία στολών, υποκαμίσων, πηλικίων, με υφάσματα αυστηρώς υπηρεσιακά και σύμφωνα πάντα με τις τεχνικές προδιαγραφές των στρατιωτικών κανονισμών περί στολών και με πατρόν που ταιριάζουν απόλυτα στον ελληνικό σωματότυπο.
Στο πελατολόγιό του Armycamp συγκαταλέγονται οι απόφοιτοι των Στρατιωτικών Σχολών, στελέχη των Ε.Δ και Σωμάτων Ασφαλείας, οι νεοσύλλεκτοι στρατιώτες, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι εταιριών security - maritime,οι άνθρωποι που αγαπούν τις υπαίθριες δραστηριότητες και τη μακρά διαβίωση στην ύπαιθρο.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ραφειο Στολων, Στρατιωτικες Στολες, Στρατιωτικα Ειδη, Ειδη Νεοσυλλεκτου Φανταρου, Αρβυλες, Υποδηματα, Μποτακια Ορειβατικα, Ισοθερμικα Εσωρουχα, Airsoft, Φορμες Παραλλαγης, Αλεξισφαιρα, Γιλεκο Μαχης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: