Κατηγορίες
Συστήματα & Υπηρεσίες Ασφάλειας, Κλειστά Κυκλώματα Τηλεοράσεων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΤΑΣΟΣ ΚΟΣΚΟΛΕΤΟΣ, Υπεύθυνος Marketing   Κιν: 6972727401
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία Safeplace αποτελεί ηγέτιδα στον χώρο των Συστημάτων Ασφαλείας καθώς διαθέτει καταρτισμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία, εγκεκριμένο από την Ελληνική Αστυνομία και αποτελούμενο από Αποφοίτους του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Το πελατολόγιο της Safeplace αποτελείται από μικρές έως μεγάλες εταιρείες πελάτες της (Nestle, Hellenic SeaWays, ΠΑΕ Ατρόμητος κ.α.) ενώ παράλληλα την εξειδίκευση της αυτή, την προσφέρει σε Ιδιώτες και νοικοκυριά στις χαμηλότερες τιμές που θα βρείτε στην αγορά!
Η Safeplace εστιάζει στην τεχνολογία καθώς παρέχει τις νεότερες πρωτοποριακές λύσεις, ύψιστης ποιότητας. Η εταιρεία μας παρέχει ΔΩΡΕΑΝ αυτοψία του χώρου σας, χωρίς καμία δέσμευση ή οικονομική επιβάρυνση.
Καλέστε στο 210 4311100 και ένα κλιμάκιο της Safeplace θα επισκεφθεί τον χώρο σας καθ’ υπόδειξή σας
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Συναγερμοί σπιτιών από 339€
Οι συναγερμοί σπιτιών της Safeplace διαθέτουν λύσεις για όλες τις ανάγκες. Στη Safeplace είμαστε σε θέση να σας παράσχουμε τις ποιοτικότερες λύσεις στις χαμηλότερες τιμές. Επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπο μας και εμείς θα αναλάβουμε να δώσουμε απαντήσεις στα ερωτήματα σας.
Κάμερες ασφαλείας για να διασφαλίσετε όσα αγαπάτε
Η Safeplace διασφαλίζει καθημερινά οικίες ιδιωτών με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, ακολουθούμενες από την μέγιστη δυνατή ποιότητα! Εμπιστευόμαστε τα προϊόντα της Paradox καθώς επιθυμούμε ο ιδιώτης να λάβει ένα προϊόν που θα κρατήσει στον χρόνο. Σας δίνουμε παράλληλα τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στις κάμερες ασφαλείας απευθείας από το κινητό σας!
*Σε ειδικές περιστάσεις υπάρχουσας καλωδίωσης το κόστος είναι δυνατόν να μειωθεί ακόμα περισσότερο!
Συστήματα Ασφαλείας για Επιχειρήσεις

Η Safeplace ξεκίνησε τη λειτουργία της με αποκλειστικό σκοπό την ικανοποίηση εταιρικών αναγκών και ύστερα μετέβη στις λύσεις ιδιωτών. Τοποθετούμε Συστήματα Ασφαλείας, συστήματα πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας, Access Control, συστήματα θυροτηλεοράσεων καθώς και εντοπισμό GPS στόλου επιχείρησης.

Στοιχεία Αναζήτησης: Συστηματα Ασφαλειας, Συναγερμος, Σειρηνες, Cctv, Θυροτηλεοραση, Συστημα Πυρανιχνευσης, Συστημα Πυροσβεσης, Εγκατασταση Συναγερμου, Paradox, Καταγραφη Gps Στολου, Access Control, Ελεγχος Ωραριου Επιχειρησης, Συναγερμοι Σπιτιων, Καμερες, Καμερες Παρακολουθησης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: