Κατηγορίες
Μεταφράσεις, Διερμηνείς
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΩΤΟΣ & ΕΛΕΝΑ ΦΕΣΤΑ, Ιδιοκτήτες  
Περιγραφή Επιχείρησης
Από το 1995 η ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ σας προσφέρει επίσημες και επικυρωμένες μεταφράσεις, από και προς 50 ξένες γλώσσες, για κάθε είδος κειμένου και ανεξαρτήτως μεγέθους, στις πιο λογικές τιμές. Με προσοχή και σεβασμό στη χρήση της Ελληνικής γλώσσας, με σωστή επιστημονική απόδοση όρων και εννοιών προς την ξένη γλώσσα, με επαγγελματική συνέπεια, εχεμύθεια και ακρίβεια, χρησιμοποιώντας τους ίδιους δοκιμασμένους, πολύγλωσσους επιστήμονες – μεταφραστές μας, που πάνω από μία 20ετία προσφέρουν τη μεταφραστική τους εμπειρία από το γραφείο μας στα Εξάρχεια, συνεχίζουν να κάνουν το ίδιο και από το γραφείο μας στο κέντρο του Χαλανδρίου. Είμαστε εδώ, στο Χαλάνδρι για διευκόλυνση των πελατών μας που μένουν βόρεια.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Μεταφράσεις
Μεταφράζουμε κείμενα Τεχνικά - Ιατρικά - Νομικά - Οικονομικά - Λογοτεχνικά - Επιστημονικά και πάσης φύσεως ειδικές ορολογίες .
Ακόμη, Ιατρικές γνωματεύσεις, Ισολογισμοί, Εμπορική Αλληλογραφία, Βεβαιώσεις, Πιστοποιητικά, Δικαστικές Αποφάσεις, Οδηγίες Ηλεκτρονικών Συσκευών, Βιογραφικά.
Επείγουσες-Αυθημερόν μεταφράσεις.

Επικυρώσεις

Η "Μεταφραστική" επικυρώνει στις περισσότερες γλώσσες, η επικύρωση γίνεται από τους συνεργαζόμενους δικηγόρους μας, για συμβόλαια, συμβάσεις, πιστοποιητικά και κάθε επίσημο έγγραφο.

Διερμηνείες

Η "Μεταφραστική" παρέχει υπηρεσίες διερμηνείας, ταυτόχρονης (όσο μιλά ο ομιλητής), διαδοχικής (διερμηνεία αφού ολοκληρώσει ο ομιλητής) αλλά και ψιθυριστής (ταυτόχρονη διερμηνεία στο αυτί των συνέδρων) σε διάφορους γλωσσικούς συνδυασμούς.

Στοιχεία Αναζήτησης: Μεταφραση, Διερμηνεια, Μεταφραστικη, Μεταφραστες, Ξενες Γλωσσες, Επισημες Μεταφρασεις, Επικυρωμενες Μεταφρασεις, Επειγουσες Μεταφρασεις, Μεταφρασεις Χαλανδρι, Translations
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Πανελλαδικά
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Από 09:00 έως 18:00
 
Μοιράσου το: