Κατηγορίες
Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι
Botox
Θεραπεία Ακμής
Περιγραφή Επιχείρησης
Με πλοηγό της την αγάπη για την επιστήμη και τον άνθρωπο, η ιατρός Μάργκη Καπελλάρη έχει αφιερώσει την επαγγελματική της πορεία στην παροχή υψηλότατου επιπέδου υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς, πάντα με προτεραιότητα την προάσπιση της ασφάλειας και της αισθητικής αρμονίας του κάθε ασθενούς.
Έχοντας ως στάση ζωής της το ''αιέν αριστεύειν'', από τη μακρά μετεκπαιδευτική θητεία στην αισθητική ιατρική στη Γαλλία, έως σήμερα που συμμετέχει ενεργά σε αναγνωρισμένες ιατρικές ενώσεις (Ε.Δ.Α.Ε., E.A.D.V., A.F.M.E., Ελληνική Εταιρεία Αντιγήρανσης, Ελληνική Δερματοχειρουργική Εταιρεία κ.α.), η ιατρός παρακολουθεί, κατευθύνει κι υποστηρίζει τις πλέον εξελιγμένες θεραπείες στη σύγχρονη δερματολογία.
Με μότο της το “beauty belongs to the eyes of beholder”, πιστεύει ότι η ομορφιά είναι κάτι απόλυτα υποκειμενικό, προσωπικό και ότι ο καθένας μπορεί να την κατακτήσει αφού την ορίσει και αναζητήσει τις αντίστοιχες λύσεις και ιατρικές μεθόδους που ταιριάζουν σε εκείνον και τις εξατομικευμένες ανάγκες του.
Διατηρούμε και δεύτερο ιατρείο στη Βασ. Σοφίας 77 Αθήνα με τηλέφωνο 210 7246452.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το πρόσωπο αποτελεί τον καθρέπτη της ευεξίας και της καλής υγείας ενός οργανισμού. Η πρόοδος της δερματολογίας και η εξέλιξη της αντίστοιχης τεχνολογίας μάς παρέχει τη δυνατότητα να χαρίσουμε στο δέρμα μας τη λάμψη που του αξίζει και να του προσφέρουμε αρμονία και συμμετρία μέσω της γλυπτικής του προσώπου. Έτσι έχουμε τις εξής υπηρεσίες για Πρόσωπο, Λαιμό και Ντεκολτέ:
Ρυτίδες (botox, υαλουρονικό οξύ, peeling), Αναζωογόνηση (μεσοθεραπεία, πολυγαλακτικό οξύ, peeling), Ουλές Ακμής (fractional laser CO2), Χαλάρωση (αυτόλογη μεσοθεραπεία, laser, ραδιοκύματα), Πανάδες και Κηλίδες (δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους, laser), Ευρυαγγείες (laser).
Το καλλίγραμμο σώμα ανέκαθεν αποτελούσε σύμβολο ομορφιάς και θαυμασμού. Έτσι για το Σώμα παρέχουμε τις εξής υπηρεσίες:
Τοπικό Πάχος (U/S, ενέσιμη λιπόλυση), Ραγάδες (fractional laser), Κυτταρίτιδα (μεσοθεραπεία, laser, endermologie), Χαλάρωση (ραδιοκύμματα, μυϊκή ενδυνάμωση), Ευρυαγγείες (laser), Αποτρίχωση (laser). Επίσης έχουμε και Δερματολογικές Εφαρμογές: Ακμή (καθαρισμός, peeling, laser), Παθήσεις Τριχωτού Κεφαλής, Τριχόπτωση, Παιδοδερματολογία, Έλεγχος σπίλων, Αφαίρεση σπίλων-επιθηλιωμάτων, Σεξουαλικά μετ/μενα νοσήματα.

Στοιχεία Αναζήτησης: Υαλουρονικο Οξυ, Τριχοπτωση, Botox, Ρυτιδες, Ακμη, Laser, Χαλαρωση, Παναδες, Νηματα, Κυτταριτιδα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μοιράσου το: