Κατηγορίες
Αμορτισέρ Αυτοκινήτων
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ιστορία της εταιρείας μας ξεκινάει από το 1993 σε έναν χώρο στο Νέο Ρύσιο όπου οι Αναστάσιος και Μιχάλης Κυρλαγκίτσης κάτω από το βλέμμα του πατέρα τους Στράτου ξεκίνησαν να ασχολούνται με τις μετατροπές turbo.
Με βάση την πολυετή εμπειρία στους ελληνικούς αγώνες και το μεράκι για δουλειά άρχισε μία προσπάθεια βελτιώσεων στο σύστημα ανάρτησης των αυτοκινήτων με εφαλτήριο τις αγωνιστικές ανάγκες της εποχής. Όπως σε όλες τις περιπτώσεις έτσι και σε μας πάνω στην ανάγκη τεχνολογικής αναβάθμισης και αναζήτησης λύσεων γεννήθηκε η συνεργασία με τον πρωτοπόρο του κλάδου, τη γερμανική εταιρεία BILSTEIN και στον τομέα των ελατηρίων την εταιρεία H&R.
Η εταιρεία μας το 2005 μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου.
Με βάση τη συνεχή μας εξέλιξη έχουμε προχωρήσει στη χρήση των τεχνολογιών σχεδιασμού CAD, με στόχο την καλύτερη και πιο λεπτομερή σχεδίαση των αναρτήσεων που κατασκευάζουμε εξ ολοκλήρου στη Ελλάδα.
Όλες οι υπηρεσίες μας καλύπτονται από το ISO 9001:2008 του φορέα Πιστοποίησης QMSCERT. Ένα αρκετά σημαντικό κομμάτι της δραστηριότητάς μας αποτελούν και οι αγώνες αυτοκινήτου. Η κατασκευή αγωνιστικών αναρτήσεων και οι υποστήριξη-service που παρέχουμε σε μεγάλο αριθμό αγωνιζόμενων είναι η απόδειξη της μεγάλης εμπειρίας και ποιότητας της εργασίας μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Σχεδιασμός, κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αποσβεστήρων (αμορτισέρ)
  • Σχεδιασμός και παραγωγή συστημάτων ανάρτησης οχημάτων και άλλων κατασκευών
  • Έλεγχος και service αμορτισέρ
  • Σχεδιασμός και υλοποίηση ειδικών κατασκευών σύμφωνα με τις ανάγκες και επιθυμίες του οδηγού.

Στοιχεία Αναζήτησης: Αμορτισερ, Παραγωγη Συστηματων Αναρτησης, Αγωνιστικα, Αμορτισερ Ταξι Taxi, Service Αμορτισερ, Επαγγελματικα Αμορτισερ, Service Επαγγελματικων Αμορτισερ, Bilstein, H&r Hr
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: